Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Ajánlatkérés

   Kérj ajánlatot vendéglátó szoftverünkre!

Szeretnéd korszerűsíteni a vendéglátóegységed működését? Úgy gondolod, szükség van a hatékonyság növelésére is? Ezt egyszerűen és eredményesen elérheted vendéglátó szoftverünk segítségével! A vendéglátó szoftverünk minden típusú és méretű vendéglátóegység igazgatására tökéletesen alkalmas.

Ne hagyd ki ajánlatunkat, mert új ügyfeleink számára igazán előnyös, akciós ajánlattal készülünk! Keress minket bizalommal, kérj árajánlatot vendéglátó szofterünkre, kezdd el minél hamarabb megismerni és használni a termékünket! Ezzel a felhasználóbarát, sokoldalú programmal megkönnyíti majd a saját és kollégáid dolgát, vendéglátóegységed rövid idő alatt még sikeresebb lehet! A rendelésfelvételtől, a készletkezelésen át a törzsvendég kezelésig minden benne van, ami kellhet.

Lépj kapcsolatba velünk, hívj minket a +36-70-650-1339-es telefonszámon, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Adataimat Önként adom meg, ezáltal hozzájárulok, hogy azt a Stand-Mágus Kft tárolja, az Adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem és elfogadom az abban foglaltakat.
Amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg 24 órán belül a postafiókodba, kérjük ellenőrizd a SPAM mappát is!

 

Szeretnél mélyebben is bepillantani a szoftverünk világába? Ajánljuk figyelmedbe egy személyre szabott, ingyenes bemutatót, ahol megmutatjuk, miként tehetjük gördülékenyebbé a mindennapjaidat szoftverünkkel.

Hétfőtől péntekig, 9-16 óra között választhatsz neked megfelelő időpontot.

Választok egy időpontot

A szoftverbemutatóhoz nem kell más, csak
- Te
- egy számítógép
- internet
- és a telefonod