Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot vendéglátó szoftverünkre!

Szeretné korszerűsíteni a vendéglátóegysége működését? Úgy gondolja, szükség van a hatékonyság növelésére is? Ezt egyszerűen és eredményesen elérheti, a megoldás két szó: éttermi rendszerAz általunk létrehozott éttermi rendszer minden típusú és méretű vendéglátóegység igazgatására tökéletesen alkalmas, mindenki a saját igényeihez igazíthatja a szoftver használatát.

Ne hagyja ki ajánlatunkat, mert új ügyfeleink számára igazán előnyös, akciós ajánlattal készülünk! Keressen minket bizalommal, kérjen árajánlatot éttermi rendszerünkre, kezdje el minél hamarabb megismerni és használni a termékünket! Ezzel a felhasználóbarát, sokoldalú programmal megkönnyíti majd a saját és kollégái dolgát, vendéglátóegysége rövid idő alatt még sikeresebb lehet! A rendelésfelvételtől, a készletkezelésen át a törzsvendég kezelésig minden benne van, ami kellhet.

Lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket a +36-70-650-1339-es telefonszámon, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Adatait Önként adja meg, hozzájárul, hogy azt a Stand-Mágus Kft tárolja, az Adatvédelmi tájékoztatónk tartalmát megismerte és elfogadja az abban foglaltakat.
Amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg 24 órán belül a postafiókjába, kérjük ellenőrizze a SPAM mappáját is!