Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Vendéglátó szoftverrel a sikeres üzletért – most kedvezményesen!
2017. 08. 28.

Vendéglátó szoftverrel a sikeres üzletért – most kedvezményesen!

Ismerje meg közelebbről Vendéglátó szoftverünket, melyhez most kedvezményes áron juthat hozzá! Ne hagyja ki a lehetőséget, használja ki kuponunkat, mely 40 000 Ft kedvezményt biztosít szoftverünk árából!

 

A vendéglátás nagyon összetett és bonyolult terület, ahol rengeteg mindenre figyelni kell és sok szálat kézben kell tartani ahhoz, hogy a tervek szerint alakuljanak a dolgok. Ezt sokszor nem könnyű átlátni és menedzselni. De a megfelelő segítséggel kihozhatjuk belőle a legjobbat. Egy ilyen lehetőség a vendéglátó szoftver is!

Mit nyer egy ilyen vendéglátó szoftver használatával?

Elsősorban nagyobb hatékonyságot, ezzel párhuzamosan pedig sokkal több időt takarít meg saját maga és alkalmazottai számára és természetesen a jobb működéssel nagyobb bevétel is jár. Amennyiben Ön is ilyesmit vár el egy kiszámíthatóbban működő vendéglátó egységtől, akkor érdemes megismerkednie az általunk kínált vendéglátó szoftverrel!

Vendéglátó szoftverünk a folyamatos fejlesztéseknek hála, mára maximálisan hasznos társa tud lenni minden tulajdonosnak és munkatársnak.  Gyors és kényelmes módot biztosít a rendelésfelvételre, a gyors házhozszállításra, segíti a leltározást, a könyvelést és megkönnyíti az adminisztrációt. Ez pedig még nem minden!

Keressen minket, és ismerje meg közelebbről új segítőjét, melyhez most kedvezményes áron juthat hozzá! Ne hagyja ki a lehetőséget, használja ki kuponunkat, mely 40 000 Ft kedvezményt biztosít szoftverünk árából!

 

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását