Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Gyors, pontos, megbízható, egyszerűen kezelhető, könnyen megtanulható és ár-érték arányát tekintve kiváló vendéglátó szoftvert, éttermi rendszert keresel? MEGTALÁLTAD!

 

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!   Ajánlatkérés

Képzeld el, hogy

 nem kell folyamatosan résen lenni a vendéglátó helyeden - sőt, ami azt illeti, jelen sem kell lenned, ha úgy tetszik ! 

 nem kell statisztikákat, pénzügyi kimutatásokat, excel táblázatokat vezetned

 nem kell aggódnod a borravaló igazságos elosztásán

 nem kell bajlódnod a bevásárló lista összeírásával, munkatársai elszámoltatásával

 

Mindezt megoldja helyetted a StandMágus Vendéglátó szoftverünk, amely rendelkezik minden nélkülözhetetlen és rengeteg kiegészítő funkcióval. Néhány a teljesség igénye nélkül: FIFO raktárkészletkezelés; digitális mérleggel történő standolás és értékesítés; kiszállítás; futár elszámoltatás; törzsvendég nyilvántartó rendszer, anyaghányad-nyilvántartó rendszer, vevő hívó rendszer, kézi (mobil) pincér program, menü összeállítás és előrendelések kezelése...

Az elmúlt, közel 20 évben több száz felelősségteljes cégvezető, étterem, gyorsétterem, pizzéria, kávézó, bár, kisebb panzió tulajdonosa vette használatba folyamatosan fejlesztett és egyszerűen kezelhető StandMágus Vendéglátó szoftverünket és OnlineMágus Rendelő szoftverünket és ezzel vált elégedett ügyfelünkké. 

Tartozz te is is közéjük és szabadulj meg az adminisztráció és ellenőrzés idegőrlő terheitől, törj ki a lehangoló mókuskerékből!

Egy ingyenes szoftverbemutató keretében készséggel megmutatjuk Neked vendéglátó szoftverünk működését.

Ha elnyeri tetszésedet a vendéglátó szoftverünk, még a hardverek keresésével sem kell bajlódnod, mindent megtalálsz nálunk, ami szükséges a program tökéletes működéséhez.

 Hardver ajánlatainkat itt tekintheted meg! Az árlistát árajánlat kérés során csatoljuk!

 

Tekintsd meg, mit mondanak rólunk, vendéglátó szoftverünkről ügyfeleink: