Gyors, pontos, megbízható, egyszerűen kezelhető, könnyen megtanulható és ár-érték arányát tekintve kiváló vendéglátó szoftvert, éttermi rendszert keres? MEGTALÁLTA!

 

Kérjen részletes tájékoztatást és árajánlatot!   Ajánlatkérés

Képzelje el, hogy

  • nem kell folyamatosan résen lennie vendéglátó helyén - sőt, ami azt illeti, jelen sem kell lennie, ha úgy tetszik ! :-)
  • nem kell statisztikákat, pénzügyi kimutatásokat, excel táblázatokat vezetnie
  • nem kell aggódnia a borravaló igazságos elosztásán
  • nem kell bajlódnia a bevásárló lista összeírásával,  munkatársai elszámoltatásával...

Mert mindezt megoldja Ön helyett profi StandMágus Vendéglátó szoftverünk, amely rendelkezik minden nélkülözhetetlen és rengeteg kiegészítő funkcióval. Néhány a teljesség igénye nélkül: FIFO raktárkészletkezelés; digitális mérleggel történő standolás és értékesítés; kiszállítás; futár elszámoltatás; törzsvendég nyilvántartó rendszer, anyaghányad-nyilvántartó rendszer, vevő hívó rendszer, kézi (mobil) pincér program, menü összeállítás és előrendelések kezelése...

Az elmúlt, közel 20 évben több száz felelősségteljes cégvezető, étterem, gyorsétterem, pizzéria, kávézó, bár, kisebb panzió tulajdonosa vette használatba folyamatosan fejlesztett, egyszerűen kezelhető, professzionális StandMágus Vendéglátó szoftverünket és OnlineMágus Rendelő szoftverünket és ezzel vált elégedett ügyfelünkké. 

Tartozzon Ön is közéjük és szabaduljon meg az adminisztráció és ellenőrzés idegőrlő terheitől, törjön ki a lehangoló mókuskerékből!

 

Egy ingyenes szoftverbemutató keretében készséggel megmutatjuk Önnek vendéglátó szoftverünk működését.

Ha elnyeri tetszését vendéglátó szoftverünk, még a hardverek keresésével sem kell bajlódnia, mindent megtalál nálunk, ami szükséges a program tökéletes működéséhez.

 Hardver ajánlatainkat itt tekintheti meg! Az árlistát árajánlat kérés során csatoljuk!

 

Tekintse meg, mit mondanak rólunk, vendéglátó szoftverünkről ügyfeleink: