Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Partnerek

Mi az a Jooble?
A Jooble célja: segíteni Önnek állást találni.
 
A Jooble oldalán megtalálható minden állásajánlat Magyarországon. Valahol már hallott hasonlóról? Ez nem azért van így, mert a Jooble a "legnagyobb álláshirdető portál Magyarországon" vagy hasonló szlogenek. Ez egyszerűen működésünk különlegességéből adódik: mint minden egyéb keresőmotor (például a Google vagy Yandex) a Jooble sem tárolja az információkat, csak tudja keresni őket. De éppen ez az, amit jobban csinál másoknál.
 
Amikor álláskeresést indít, több mint 2340 magyar állásportál azon ajánlatait kapja meg, amelyek leginkább megfelelnek keresési feltételeinek.
 
Igyekeztünk úgy formálni a Jooble-t, hogy maximális mennyiségű időt és energiát takarítson meg Önnek: hogy egyetlen kereséssel 100%-ban megfelelő munkát találjon. Az ínyencek számára, akik a maximumot akarják az élettől, számtalan olyan eszközt hoztunk létre, mint pl.: részletes keresés és szűrők. Természetesen a Jooble keresés szokatlan a hagyományos újságlapozgatással vagy állásportálokon történő kereséssel szemben, de ha kipróbálja - garantáltan megtalálja álmai állását. Egyetlen feltétel - ennek az állásnak léteznie kell.
 
Csapatunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy az álláskeresés folyamatát maximálisan leegyszerűsítse Önnek. A Jooble folyamatosan fejlődik és új lehetőségekkel bővül. Ezért ha bármilyen javaslata van vagy hibát talált a Jooble működésében - ne hallgasson róla tudassa velünk.
 
De jobb egyszer kipróbálni, mint százszor elolvasni. Sikeres keresést!
 
jooble