Ajánlatkérés

   

Kérjen ajánlatot vendéglátó szoftverünkre!

Szeretné korszerűsíteni a vendéglátóegysége működését? Úgy gondolja, szükség van a hatékonyság növelésére is? Ezt egyszerűen és eredményesen elérheti vendéglátó szoftverünk segítségével! A vendéglátó szoftverünk minden típusú és méretű vendéglátóegység igazgatására tökéletesen alkalmas.

Ne hagyja ki ajánlatunkat, mert új ügyfeleink számára igazán előnyös, akciós ajánlattal készülünk! Keressen minket bizalommal, kérjen árajánlatot vendéglátó szofterünkre, kezdje el minél hamarabb megismerni és használni a termékünket! Ezzel a felhasználóbarát, sokoldalú programmal megkönnyíti majd a saját és kollégái dolgát, vendéglátóegysége rövid idő alatt még sikeresebb lehet! A rendelésfelvételtől, a készletkezelésen át a törzsvendég kezelésig minden benne van, ami kellhet.

Lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket a +36-70-650-1339-es telefonszámon, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Adatait Önként adja meg, hozzájárul, hogy azt a Stand-Mágus Kft tárolja, az Adatvédelmi tájékoztatónk tartalmát megismerte és elfogadja az abban foglaltakat.
Amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg 24 órán belül a postafiókjába, kérjük ellenőrizze a SPAM mappáját is!