Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Vendéglátó szoftver finanszírozása

 

Magyar cégként a magyar viszonyok ismeretében szabtuk meg árainkat úgy, hogy tényleg mindenki megengedhesse magának, minden vendéglátós élvezhesse a StandMágus Vendéglátó szoftverünk által nyújtott kényelmet és biztonságot.

Igyekeztünk minden lehetőséget körbe járni, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlattal tudjunk az ügyfeleink kedvében járni!

 

Háromféle megoldást kínálunk Vendéglátó szoftverünk használatba vételére:

 • Teljes program végleges megvásárlása, éves díj nélkül:

  A telepítéskor végleges kódot kapnak ügyfeleink. Hosszútávon ez a legköltséghatékonyabb konstrukciónk. A szoftverkövetés (frissítés) minden megvásárlós ügyfelünknek külön díjazás ellenében történik. Korlátozás nélküli szoftver.
 • Teljes program havi bérleti konstrukcióval: 

  3 havonta kerül a bérleti díj kiszámlázásra. Hosszútávon vizsgálva kétségkívül ez a legkevésbé költséghatékony konstrukció, ami pozitívum lehet a bérlés mellett, hogy a szoftverkövetés (frissítés) ingyenesen jár. Korlátozás nélküli szoftver.
 • Alap program+ választható modulok havi bérleti konstrukcióval:

  3 havonta kerül a bérleti díj kiszámlázásra. Hosszútávon vizsgálva kétségkívül ez a legkevésbé költséghatékony konstrukció, ami pozitívum lehet a bérlés mellett, hogy a szoftverkövetés (frissítés) ingyenesen jár.  Csak rendelésfelvételre alkalmas a szoftver, melyben az egyén funkciók korlátozás alatt állnak. A csomag mellé kérhetőek választható modulok is. 
 • Standoló program havi bérleti konstrukcióval: 

  3 havonta kerül a bérleti díj kiszámlázásra. Hosszútávon vizsgálva kétségkívül ez a legkevésbé költséghatékony konstrukció, ami pozitívum lehet a bérlés mellett, hogy a szoftverkövetés (frissítés) ingyenesen jár. Csak standolásra alkalmas szoftver, melyben az egyéb funkciók korlátozás alatt állnak. 

Eszközök finanszírozása

 

 • Saját, meglévő eszköz használata – 0 Ft-os eszköz költség!

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy szoftvereinknek nincsen különösebben magas teljesítményű eszköz igénye (követelmények) és nem is ragaszkodunk ahhoz, hogy akár lecseréljétek a meglévő eszközöket, akár újakra ruházzatok be. Tehát, ha van a szoftverünk futtatására alkalmas eszközötök, akkor csak a szoftver költségével kell számolni. 

 • Indulás használt hardverrel

Igény esetén, az újnál jóval kedvezőbb áron tudunk használt asztali gépet és monitort biztosítani, garanciával.

 • Lízing

Új hardver esetén lízing partnerünk bevonásával, akár 0 Ft-os kezdőrészlettel is beüzemeltetheti StandMágus Vendéglátó szoftverét az általatok választott hardverekkel, amennyiben a vállalkozás megfelel az alábbi kritériumoknak:

Kft és Bt esetén: 

 • Minimum 1 teljes lezárt év mérlege és bevallása illetve folyó évi főkönyvi kivonat és mérleg
 • Minimum bruttó 5 000 000 Ft bevétel
 • A cég nem állhat felszámolás alatt, illetve ne legyen ellene csődeljárás indítva
 • Saját tőke nem lehet negatív

Egyéni vállalkozás esetén:

 • minimum 5 000 000 bruttó bevétel
 • több legyen a bevétel mint a kiadás

A lízing további feltétele, hogy csak új hardverek esetén vehető igénybe min. 24, max. 60 hónapos futamidővel, illetve min. nettó 200 000 Ft eszközvásárlás esetén. Az eszközvásárlásba bele lehet tenni a Vendéglátó szoftvert is! Ezzel akár a teljes kezdő költség leredukálható 0-ra!

Az előminősítést kollégáink néhány perc alatt elvégzik és ki tudják kalkulálni a várható havi törlesztő részletet.

Nagyságrendileg: bruttó 490 000 Ft, 24 havi futamidőre kb. 26 500 Ft-os havi költséget jelent!

 • Pályázat

Profi pályázatíró partnerünk segítségével naprakész lehet céged fejlődését előrelendítő pályázatokkal kapcsolatban. Pályázatíró partnerünk sikerdíjért dolgozik, így egy regisztrációs költséget leszámítva, a pályázat benyújtása ingyenes, így teljesen kockázatmentes.

Több ügyfelünk finanszírozta meg vendéglátó egysége hardveres és szoftveres hátterét pályázatból.

 • Partner program

Partner programunkkal pedig lehetőséget biztosítunk mindenkinek arra, hogy megkeresse szoftvere árát vagy ha nem a vendéglátásban tevékenykedik, egyszerűen pénzt keressvelünk.

 

 

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását