Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk!

 

A Stand-Mágus Kft. kifejezetten a vendéglátásban használatos szoftverek fejlesztésével, testreszabásával, bérbeadásával és értékesítésével foglalkozik.
 

Fő célkitűzésünk az, hogy megbízható szoftveres támogatást biztosítsunk a vendéglátó egységek minél hatékonyabb működtetéséhez, egyszerűen kezelhető, megbízható, stabil, professzionális vendéglátóipari szoftvereinkkel. Csak azzal kelljen foglalkozni, amivel szeretsz és amiben igazán profi vagy: Vendéglátóhelyed menedzselésével!

Engedd, hogy a segítségédre lehessünk ebben azzal, amiben mi vagyunk profik: szoftveres és igény esetén hardveres hátterednek kiépítésével.

Egy jó szoftverrel időt, pénzt, biztonságot és nyugalmat nyerhetsz, ezért szeretnénk figyelmedbe ajánlani szoftvereinket.

Jelenleg két, egymással működő szoftverrel büszkélkedhetünk:

 


A két rendszer egymással szoros összhangban tud dolgozni.
Az OnlineMágus Rendelő Szoftver segítségével az interneten keresztül befutó rendelések azonnal, automatikusan felütésre kerülnek a StandMágus Vendéglátó Szoftverben, azaz a rendelést a konyha szinte abban a pillanatban megkapja, amint a megrendelő a rendelés elküldése gombra kattintott. (Ezzel egy időben természetesen a készlet is mozdul). Mindez rengeteg felesleges munkától megkíméli ügyfeleinket és egy csomó időt megspórol mindenkinek. A hibázási lehetőség pedig szinte egyenlő a 0-val.

De minden általunk írt mondatnál ékesszólóbban bizonyítja rátermettségünket, ügyfeleinkhez való hozzáállásunkat, cégfilozófiánkat, szoftvereink professzionalizmusát napról-napra bővülő ügyfélkörünk véleménye. A teljesség igénye nélkül néhányat itt olvashatsz:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tölgyfa Vendéglő

Tölgyfa Vendéglő, Pálháza

Weboldal

"Miért is szeretem a Stand-Mágus Kft-t?

Gyors, pontos, megbízható!

 

NAGY köszönet nektek!"

Pepito Pizza Bár

Pepito Pizza Bár, Debrecen

Facebook

"A Stand-Mágus vendéglátó szoftvere nagyban hozzájárul a gyors rendelés rögzítéshez, valamint segítséget jelent a vendégek számára is, hiszen a vendégblokkon tételesen látják a fogyasztást. A felület könnyen kezelhető, megtanulható, logikus felépítésű.

A csapat tagjai könnyen elérhetőek akár telefonon, akár emailben. Segítőkészek, kedvesek, kommunikatívak, ugyanakkor a partnerek számára is nagyon hasznos és szükséges specifikus tudással rendelkeznek."

Pepito Pizza Bár Debrecen

Palacsinta Palota

Palacsinta Palota, Budapest

Facebook
Instagram

Kedves Stand Mágus csapata!

Hosszas keresgélés után végre megtaláltunk benneteket!

Az első perctől kezdve kedvesek és segítőkészek voltatok velünk!

Szuper ajánlatot kaptunk, ami a mi vállalkozásunknak a legmegfelelőbb volt. Könnyedén megtanulható, logikus, jól felépített program. 

Bármi kérdésünk felmerül, azonnal elérhetők vagytok és azonnal megoldást talalálunk rá!

A jövőben is veletek szeretnénk dolgozni és nagy örömmel ajánlunk titeket mindenkinek!

Üdvözlettel 

Palacsinta Palota 

 

Autóscsárda

Autóscsárda, Monorierdő

Weboldal
Facebook

Kedves Csajok és Kornél!

Nagyon szépen köszönjük a rengeteg türelmet, amit irányunkba tanusítotok. Szuper jó a program, nagyon komplex, szinte még nem volt olyan problémám vagy kérdésem, amit a szoftverrel ne tudtunk volna megoldani, ha mégis volt ilyen, akkor sikerült rá valami megoldást találnunk.

Felhasználóbarát, a pultosaink el sem tudják képzelni a napi munkát nélküle. Nagy mértékben megkönnyíti mind a napi munkát, mind az elszámolásokat valamint nyomon tudom követni a termékek mozgását. Folyamatosan fejlesztenek és valami újdonsággal rukkolnak elő.

Csak így tovább!

Hotel Unicornis

Hotel Unicornis, Eger

Weboldal
Facebook

"Kedves Stand Mágus Csapata! Nagyon szépen köszönjük a közös munkát, a rugalmasságot és a segitőkészséget. Öröm veletek dolgozni."

Megálló Café&Bár

Megálló Café&Bár, Budapest

Facebook

"A Stand Mágus programmal gyorsan és egyszerűen, tudunk dolgozni. Mindenki számára könnyen kezelhető. Probléma esetén gyorsan segítenek telefonon. Csak ajánlani tudom mindenkinek." 

Viktória Bisztró

Viktória Bisztró, Veresegyház

Weboldal
Facebook

"Köszönök még egyszer mindent nektek, elképesztő, hogy ilyen sos-ben tudtatok nekünk segíteni, köszönöm!!!! Olyan jó érzés tudni, hogy Rátok MINDIG tudok számítani, ez felbecsülhetetlen!!!"

Viktória Bisztró

Vérteskapuja Rendezvényközpont

Vérteskapuja Rendezvényközpont, Tatabánya

"Sokat gondolkodtunk rajta, hogy milyen vendéglátóst szoftver vásároljunk az újonnan épült Vértes Kapuja Rendezvényközpontunk számára. Vendéglátó egységünk többnyire rendezvényekből szeretné a jövőben fenntartani magát.

Olyan szoftvert kerestünk, ami egyszerűen, de pontosan tudja követni a raktárkészletünket, és az onnan történő mozgások nyomon követésére is kiválóan alkalmas. A szoftver fejlesztésekor a fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy minden vendéglátásban fontos információ bekerülhessen a rendszerbe. Így gyakorlatilag amennyiben szeretnénk minden jellemzőt be tudunk írni egy alapanyag mögé / beszállító, szállítási dátum, Elábé, Áfa, szavatossági idő, stb./. Így az alapanyagok nyomonkövethetősége minden szempontból adott.

A program használata egyszerű, logikus, jól felépített. A felszolgálók gyorsan megtanulták a használatát, és az ellenőrzési folyamatok is könnyen, egyértelműen végrehajthatóak. A Stand Mágus jó választás volt!

És még egy nagyon fontos dolog, hogy ha bármilyen kérdésünk felmerül a használat közben, akkor csak egy telefon, és nagyon kedves hölgyek adnak segítő tanácsokat nekünk, a további zökkenő mentes munkánkhoz.

Köszönjük Stand Mágus! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jól felépített, könnyen tanulható programmal szeretné vállalkozását sikerre vinni."

ÉgSzínKék

ÉgSzínKék, Balatonfüred

Facebook

"Köszönöm szépen az extrán rugalmas és segítőkész hozzá állásotokat, komolyan mondom ez nagyon ritka manapság és nagy szerepe van abban, hogy Titeket választottalak az elején."

 

Hámori Marcell, ÉgSzínKék, Balatonfüred

Tiltott Csíki Söröző + Grebb Burger

Tiltott Csíki Söröző + Grebb Burger, Gyula

Facebook
Facebook

"A STAND-MÁGUS Kft.-vel,nagyon meg vagyunk elégedve!
A tőlük bérelhető és megvásárolható szoftver nagyon jól működik. Sokrétű, aprólékos, pontos és mégis egyszerűen, érthetően kezelhető. Az ügyfél szolgálaton,mindíg kedvesek,segítőkészek és ami nagyon fontos, hogy gyorsak!


Örülök,hogy őket választottam,csak ajánlani tudom!!!"

 

Csomor Zoltán ,Tiltott Csíki Söröző + Grebb Burger ,Gyula

 
Balázs Bisztró

Balázs Bisztró, Zamárdi

Facebook
"A program ára miatt döntöttünk a megvásárlás mellett, azonban sokkal többet kaptunk tőle. A vendéglátó szoftvert már több éve használjuk, és el sem tudjuk képzelni hogy milyen lenne nélküle dolgozni. Felgyorsította a konyha működését, a kiszolgálást és a napi forgalom összesítését. A vendégek igényes, sorszámmal ellátott rendelésösszesítőt kapnak, melyek alapján szólítani tudjuk őket. A program használatát könnyen megtanulja bárki, logikus felépítése miatt nem okozott eddig különösebb problémát. 
Az ügyfélszolgálat példaértékű, mindig gyors választ kaptunk kérdéseinkre és bármilyen felmerülő extra igényünket teljesíteni tudták a Lányok (ez a szoftver személyre szabhatóságának is köszönhető). A program telepítését és a betanítást is távolról végzik, ezzel időt és pénzt spórolva az ügyfélnek.
Eddig is ajánlottuk és továbbra is ajánlani fogjuk minden érdeklődőnek!
 
Balázs Bisztró, Zamárdi"
Johnnys Bar és Burger

Johnnys Bar és Burger, Albertirsa

Facebook

 

„Nagyon szeretem ezt a szoftvert, mert könnyen megtanulható és kezelhető. Szuper, hogy olyan funkciója is van, amivel a felszolgálók a telefonjukról, egyből a pultba/konyhába tudják küldeni a vendégek rendelését és ezáltal kevesebb hiba is fordulhat elő. 
A csajok pedig mindig segítőkészek, ha hívom őket.”
 
Johnnys Bar és Burger

 

 

Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu

Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu, Vonyarcvashegy

Honlap

"Mi nagyon megvagyunk elégedve a programmal, gyors, ha valami probléma van gyorsan megoldják a helyzetet telefonon,mindig elérhetőek. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük az együttműködést!"

Varga Csilla

 

GLASSHOUSE DISCO/ RETRO2 KLUB

GLASSHOUSE DISCO/ RETRO2 KLUB, Harta/ Soltvadkert

Retro2 Klub weboldal
GlassHouse Disco facebook

"Bevezetési időszakban vagyunk a szoftver használatával, ami mellett az ára, a gyors reagálás és a bemutatás során tapasztalt korrekt hozzáállás miatt döntöttünk. Az a segítőkészség amit a cég részéről az eddigiek során megtapasztaltunk -az üzleti életben szokatlan- egészen rendkívüli! Örülök, hogy mellettük döntöttünk!"

Stefán János

 

ŐRSZEM Fogadó

ŐRSZEM Fogadó, Szalafő

Honlap
Facebook oldal

„Távolról működtetem fogadómat. Ehhez pedig elengedhetetlen egy jól működő informatikai kontroll, amellyel kézbentartom a távoli eseményeket, tevékenységeket. Ezen feladathoz találtam meg immár hat éve a Stand-Mágus rendszerét.”

Móricz Sándor

AUTÓS Vendéglő

AUTÓS Vendéglő, Szajk

Honlap

„Nagyon tündi-bündi, ari-bari, csillámpóni szikrázó szivárványnevetése vagytok.

Na jó. Köszönjük szépen, hogy tudjátok a kérdéseinkre a választ átkapcsolás nélkül, naprakészek vagytok és kedvesek!”

Németh Richárd

VIKTÓRIA Bisztró

VIKTÓRIA Bisztró, Veresegyház

Honlap
Facebook oldal

„Kedves Enikő és Anetta!

Ismerőseink ajánlására, de több hasonló szolgáltatást kínáló cég ajánlatait is megtekintve döntöttünk 1 éve a Stand-Mágus Kft.  és az általuk kínált szoftver mellett, amit nem bántuk meg, ugyanis:

  • Kezdő vendéglátó ipari vállalkozásként nagyon fontos volt az ár-érték arány, ebben Anettáék a legjobbak, sőt:
  • Mivel először csak a „fapados kivitelre” volt keretünk, nem tekintettek ránk másként emiatt, sőt tippeket is kaptunk sok mindenre,
  • Mindig volt ötletük, segítségük, ha az informatikai hálózat, eszközbeszerzés során problémába ütköztünk,
  • Mindig naprakészek, és Enikő és Anetta MINDIG ELÉRHETŐ  ami nagyon-nagyon fontos volt, főleg az elején,
  • Volt már SOS helyzetünk, amikor RÖGTÖN segíttettek ezt különösen nagyra értékeljük,
  • Könnyű a program kezelését megtanulni, kezelni
  • Messzemenően figyelembe vették a  mi egyéni igényeinket is,
  • Pontos elszámoltatást, és készletkövetést biztosít még a menüztetésre is!
  • A kimutatások alapján tudtunk jó néhány üzleti döntésünket meghozni

Valamint elmondhatjuk, hogy az elmúlt 1 év alatt lassan már barátinak mondható viszonyunk alakult ki!

Jó szívvel, bátran ajánljuk a Stand-Mágus Kft-t, ma sem döntenénk másként, mint tavaly!!!!”

Viktória Bisztró, Veresegyház

Vargáné Blaskó Zsófi

LILLA Café

LILLA Café, Szederkény

Facebook oldal

„Kedves Enikő és Anetta!

Jó szívvel gondolok mindig rátok, bármikor eltudtalak érni titeket és mindig megoldottátok az aktuálisan felmerülő problémát!

A program jól működik, még az általam kért fejlesztéseket is belecsempésztétek.

Jól tudom ellenőrizni a dolgozóimat, egyre kevesebb hibázási és elszámolási lehetőségük van.

Én csak ajánlani tudlak titeket!”

Bíró Antal

GURÍTÓ Csárda

GURÍTÓ Csárda, Barcs

Honlap
Facebook oldal

"Bevált a rendszer, nagyban megkönnyíti a munkánkat minden téren! Az alkalmazottak is szeretik, átláthatóak a rendelések és az alapanyag mozgások. Visszaellenőrizhetőek az asztalok, ha panasszal élnek, otthonról is rálátok, mi van éppen az üzletben. Enikő és Anetta nagyon közvetlenek, rögtön megoldják a felmerülő problémákat, amiből természetesen nem sok van ! :-)"

Presing Zoltán

SZEGED Étterem

SZEGED Étterem, Szeged

Honlap

"5 éve dolgozunk a szoftverrel, nagymértékben megkönnyíti a munkánkat. A kapcsolattartók segítőkészek, rövid időn belül orvosolják a problémáinkat"

Novoth Korinna

NOVO Café; CAFÉ Mi Újság; KASTÉLY Kávézó

NOVO Café; CAFÉ Mi Újság; KASTÉLY Kávézó, Gödöllő

Facebook oldal
Facebook oldal
Facebook oldal

„korrekt, laza, megbízható, segítőkész csajok!”

Papp Feró

ANGELATO Fagyizó és Kávézó

ANGELATO Fagyizó és Kávézó, Vác

Honlap

„Több mint 4 éve használom a programot csak ajánlani tudom.

Bármilyen problémával kerestem meg a lányokat mindig a lehető legrövidebb idő alatt megoldották a problémámat.

Nem csak addig számít nekik az ember még meg nem veszed, hanem utána is tőrődnek az emberrel.

Nagyon nagy köszönet a Stand Mágus Kft-nek!!!!”

Majoros Balázs

iHlet Kávé & Whisky Bar

iHlet Kávé & Whisky Bar, Budapest

Facebook oldal

Kedves Mágus Szoftver Csapata! Nagyon szépen köszönjük a közös munkát. A szoftver kitűnően működik, igényeinknek megfelelően alakítható. De leginkább a rugalmasságotokat és a segítőkészségeteket köszönjük. :)  További jó munkát kíván: az iHlet Kávézó

Juno Bár & Restaurant

Juno Bár & Restaurant, Balatonlelle

Facebook oldal

Az érdekes weboldal és a jó ajánlat miatt választottalak titeket, egyszerű a szoftver működése, és szuper az ügyfélszolgálat :)

Elmar Taud

Platán Garden Restaurant & Rooms

Platán Garden Restaurant & Rooms, Hajdúszoboszló

Facebook oldal

Mindent tud a szoftver, ami egy étteremben szükséges,  egyszerű a használata, remek az ügyfélszolgálat, nagyon segítőkészek vagytok!

Bernáth Károly

Zugló PÁLYA Étterem és Pizzéria

Zugló PÁLYA Étterem és Pizzéria, Budapest

Facebook oldal

A piacon lévő sok és drága szoftver közül ez volt a legpraktikusabb elérhető áron. De a végső érv a gyors szoftverbemutatás és segítőkészség. Míg mások ajánlatokat és leírásokat küldözgettek, addig a Stand-Mágus kijött bemutatta nekünk a szoftvert, majd a dolgozóknak külön betanítás volt.

Keresztúry Mariann

Smooth fondue bár

Smooth fondue bár, Szeged

Facebook oldal

Megvásárolható volt a program nem csak bérelhető. A funkciókat már ismertem. Könnyen kezelhető, az ügyfélszolgálat pedig gyors, precíz , segítőkész 5* :)

Erődi Tamás

Abszolút Pálinka

Abszolút Pálinka, Budapest

Facebook oldal

Gyorsítja a munkafolyamatot, csökkenti az emberi hibák lehetőségét, gyakorlatilag nullára csökkentette a téves számlázást. Soha nem dolgoztam szoftver nélkül, bele se szeretnék gondolni a kézi adminisztrációba ;)

Kormanik András

Somlyó Étterem és Pizzéria

Somlyó Étterem és Pizzéria, Balatonfőkajár

Facebook oldal

Vevők részére korrekt ügyfélblokk, gyors asztalonkénti (székenkénti) rögzítés, kiszállításnál korrekt adatbázis vevőkről, futár elszámoltatás. Nem volt túl bonyolult, főleg távsegítségetekkel. Hisz tudjátok! 100 %-ig elégedett vagyok. Készségesek vagytok, gyorsak, alaposak!

Horváth Zoltán

Tölgyfa Vendéglő és Panzió

Tölgyfa Vendéglő és Panzió, Pálháza

Facebook oldal

Több helyen láttam ilyen rendszert...utána néztem a neten...a keresőbe való beírás után ezt dobta fel a gép 1000 találat...de igazán elsőre ez a weboldal fogott meg! Átlátható, teljeskörű információ...aztán email...telefon...második megerősítés a telefonbeszélgetés volt. Vártam egy "férfi hangot", hogy majd mindent elmond...erre egy hölgy, Enikő, akinek köszönök mindent...teljes profizmussal, hozzáértéssel, felvilágosított, mindent elmondott. Hozzáteszem pillanatok alatt létrejött az üzlet. Az ügyfélszolgálat pedig, ha Enikőt értjük ez alatt, 100%!!! :)

Pataki László

 

Tubi Pub

Tubi Pub, Szigetszentmiklós

Facebook oldal

Leginkább a standot szeretem, mivel tudjuk, hogy egy alkalmazott ott keres, ahol tud, így viszont, mivel nem papír alapon megy sem a stand, sem a borravaló, nem áll szándékukban a vendégeinken "spórolni" pl az alkoholokkal. Ami még szimpatikus, hogy elég megnéznem a készletet és máris tudom, mit kell rendeljek, nem kell 6* körberohannom a raktárakban!! Az alapokat, azt hiszem egyszerû megtanulni, illetve logikusnak találom. Ha valamit nem értek akkor kiálltok és a csajok segítenek :)

Bubik Alexandra

Vinatus Pincészet és Fogadó

Vinatus Pincészet és Fogadó, Villány

Honlap
Facebook oldal

„Kedves Hölgyeim!

Nagyon elégedettek vagyunk mind a szoftverrel, mind pedig a Ti ügyfélkezelésetekkel. Akármikor telefonáltam, mindig türelmesen, készséggel álltatok rendelkezésemre.

Üdvözlettel:

Pálfi Sándor”

Joe Háza Étterem és Pizzéria

Joe Háza Étterem és Pizzéria, Budapest

Honlap
Facebook oldal

 

„A Stand Mágussal lassan egy éve dolgozunk együtt és azt gondolom, hogy a legjobb úton járunk a közös munkánkkal, mivel abszolút alkalmazkodnak a lányok a 2018-as trendhez!

Az éttermünk induló fázisban van és örülünk, hogy sikerült olyan szoftvert találni, ahol a házhoz szállítást és a beülős vendéglátást is egy gépen tudjuk kezelni, átlátható módon!  A működésünk hatékonyságát folyamatosan tudjuk növelni a fejlesztésekkel, amelyet a programozók a mi felvetéseink alapján formálnak!
Gyorsan reagálnak a felmerülő kérdésekre!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
 
Brilla András

 

Fülemüle Csárda

Fülemüle Csárda, Villánykövesd

Facebook link
Weboldal
Már több mint 10 éve dolgozom Veletek. Sosem fogok váltani, ameddig lesztek.
Én már kerestelek benneteket jókor, de legtöbbször rosszkor és mindig maximális segítséget kaptam.
 
Fülemüle Csárda
Aranyszarvas Apartman, Étterem és Grill Terasz

Aranyszarvas Apartman, Étterem és Grill Terasz, Szarvas

Facebook link
Weboldal
Kedvesek, együttműködőek és rugalmasak. Mindig segítőkészek, és elérhetőek ha kérdésünk van. A program szuper, a csajok aranyosak, örülök, hogy a Stand Mágus Kft.-t választottuk."
 
Aranyszarvas Étterem
Vadgesztenye Étterem

Vadgesztenye Étterem, Bordány

Weboldal
Facebook oldal

Kedves Stand-Mágus Csapata!

Nagyon megvagyok elégedve, mind veletek, mind pedig a szoftverrel! 1 éve használjuk, és megkönnyíti a munkánkat. A fizettetés is sokkal gyorsabb, nem kell várakozni a vendégnek, ha a pincér nincs a közelben, aki kiszolgálta, hanem az asztal alapján bárki fizettethet. Anetta és Enikő nagyon segítőkészek, bármikor számíthatok rájuk. 
 
Köszönöm!
MALÁTA Söröző

MALÁTA Söröző, Szeged

Facebook oldal

„Szuperek a csajok, bármikor elérem őket, és mindig segítenek!

Üdv
Gergő”

Nagy Gergő

RÁKÓCZI Szálloda Étterem és Kávézó

RÁKÓCZI Szálloda Étterem és Kávézó, Sárospatak

Honlap

„Kedves Enikő és Anetta!

A szoftverrel nagyon elégedettek vagyunk, mivel rengeteg olyan lehetőséget nyújt és biztosít, amivel megkönnyíti a dolgozók munkáját.

Sokrétűsége miatt nagyon szeretjük, hiszen könnyen és gyorsan hozzájuthatunk különböző információkhoz, melyek segítik a könyvelésünket, itt kiemelném például a leltárkészletet vagy a nyersanyag kimutatásokat, ami fontos egy étterem jó működéséhez.

Ezekhez, a folyamatokhoz széleskörű tájékoztatást kaptunk  a Stand Mágus dolgozóitól, illetve egy egyszerűsített kezelési útmutatót, amely praktikus, ha  a későbbiekben segítségre lenne szükségünk, illetve a megadott elérhetőségeken bármikor tudtunk információt kérni. 

Üdvözlettel:  

Rákóczi Szálloda”

Boczán Éva

PÁLOS Söröző

PÁLOS Söröző, Csólyospálos

Facebook oldal

Kedves Enikő és Anetta!

Egy hónapja használom a szoftvert, maximálisan meg vagyok vele elégedve, rengeteg mindenre felnyitotta a szemem, az adminisztrációs munkáim megkönnyebbültek, minden ellenőrizhetővé vált. Úgy érzem befektetésem rövid idő alatt meg fog térülni.

A Stand-Mágus dolgozóit megbízható, korrekt embereknek tartom, mindig elérhetőek, nagyon segítőkészek, pillanatok alatt teljesítik kéréseimet és öröm velük együtt dolgozni.

Üdvözlettel:

           Vassné Aranka

RETRO Kocsma

RETRO Kocsma, Ladánybene

Facebook oldal
Facebook oldal

„Hát röviden a véleményem

Szuper csapat óriási segítőkészséggel, nem mellesleg egy jól kidolgozott, folyamatosan fejlesztett programmal!”

Simkó Tünde

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását