Kapcsolat

Ha vendéglátó szoftverre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Amikor valaki új éttermet vagy más vendéglátó egységet szeretne nyitni, sok feladat megoldása vár rá. Egy fontos kérdés például a vendéglátó szoftver használata. Sokféle termék elérhető, ezért a választás előtt érdemes alaposan utánajárni a témának, és mindenről tájékozódni az egyes rendszerekkel kapcsolatban. 

Cégünk megbízható, könnyen kezelhető, nagy tudású vendéglátó szoftvereket kínál. A szoftverek rengeteg funkcióval rendelkeznek, használatuk mégis gyorsan elsajátítható, és egyszerűen beállítható rajtuk minden opció. Tudjuk, hogy nincs két egyforma étterem, ezért nálunk nincs két egyforma szoftver sem, az egyes opciók vállalkozásra szabottan állíthatóak be. Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek akkor is, ha valakinek nincsen konkrét elképzelése, de szüksége lenne egy hatékony vendéglátó szoftverre. 

Amennyiben bármilyen kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy szeretne többet megtudni vendéglátó szoftvereinkről, keressen fel minket bizalommal!

Tel: + 36 70 650 1339

Email: info@ettermiprogram.hu

Facebook

 

Kérjen részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintse meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását