Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Éttermi programmal a hosszú távú sikerért!
2017. 10. 24.

Éttermi programmal a hosszú távú sikerért!

Minden étterem, vendéglátóegység más, mindenhol megvan az a már jól kialakult rutin, ami szerint mennek a dolgok. De mi van, ha mehetnének jobban is, például egy átfogó éttermi program segítségével?

Egy étteremben rengeteg a tennivaló, hiszen számtalan dolgot kell összehangolni ahhoz, hogy minden igazán simán menjen: a rendelésfelvételt, a standolást, a munkabeosztást, a házhozszállítást, a leltározást, a számlázást, a napi zárást. Minden étterem, vendéglátóegység más, mindenhol megvan az a már jól kialakult rutin, ami szerint mennek a dolgok. De mi van, ha mehetnének jobban is, például egy átfogó éttermi program segítségével?

Egy modern vendéglátó szoftverben megvan minden, ami ahhoz kell, hogy hosszú távon is sikeres legyen az étterem működése! Személyre szabott megoldást keres már régóta, de még nem találta meg? Itt az ideje, hogy megismerkedjen az általunk kifejlesztett, sokoldalú és összetett megoldást kínáló vendéglátó szoftverrel! Ez az éttermi program sokkal gördülékenyebbé és átláthatóvá teszi a napi ügyintézést, amivel megszabadulhat az eddig csak bosszúságnak számító részletekről és buktatóktól, és végre egy magasabb szintre emelheti az étteremvezetést!

Érdeklődjön az éttermi program részleteiről elérhetőségeinken!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását