Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Milyen akciós ajánlattal várjuk az idényhelyeket?
2018. 04. 24.

Milyen akciós ajánlattal várjuk az idényhelyeket?

Tudjuk, hogy vannak olyan vendéglátóhelyek, ahol nincs egész éves nyitvatartás, tehát idény jellegű helyekről van szó. A nyárra specializálódott kisvendéglők, cukrászdák és éttermek számára a jó idő hozza el a működés fő és egyetlen idejét. Ez a bevétel, a profit megtermelésének az időszaka is, tehát az az érdekük, hogy minél hatékonyabb rendszert építsenek ki és működtessenek. Nekik is szeretnénk segíteni vendéglátó szoftverünkkel!

Keressen fel minket bizalommal, és ismerje meg azokat az előnyöket, amik az Ön számára is egyértelművé teszik, hogy érdemes kipróbálnia vendéglátó szoftverünket! A szoftver használatával egy sikeresebb, átláthatóbb és sokkal gördülékenyebb rendszerbe illesztheti be vendéglátóhelyének a működését. Olyan dolgokat tud gyorsabban megoldani, olyan feladatokra marad ideje és olyan összefüggéseket találhat meg, amiket a vendéglátó szoftver kipróbálása előtt nem.

Jó hír, hogy idényhelyek számára most akciósan kínáljuk vendéglátó szoftverünket, számos kedvező feltétellel. Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet az akciós ajánlat részleteiről!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását