Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Nyitnak a teraszok - jöhetnek a kézi pincér terminálok!
2016. 03. 30.

Nyitnak a teraszok - jöhetnek a kézi pincér terminálok!

Jó időben az emberek szeretnek inkább a szabadban ücsörögve fogyasztani, így aki csak teheti, teraszt nyit. Ugyancsak nyitnak a szabadtéri szórakozóhelyek és növekszik a kitelepüléses rendezvények száma is.

A megnövelt területen óriási segítséget jelent a kézi vagy mobil pincér terminálok, PDA-k használata.

Kézi (mobil) pincér terminál modulunk segítségével a kiszolgálási idő jelentősen lerövidül, hiszen a felszolgáló a rendelést a nála lévő kézi pincér terminál segítségével azonnal küldi is a pultba, illetve a konyhába. A felszolgálónk léphet a következő asztalhoz, s amíg ott is felveszi a rendelést, az előző asztal rendelése összekészítve várja a pultnál vagy éppen a pultos kolléga már ki is viszi az asztalhoz.

A gyorsabb kiszolgálásért vendégei bizonyára rendkívül hálásak lesznek. Már ez is nagyon hasznos, de azzal, hogy gyorsabban kapják meg italaikat és ételeiket, gyorsabban is tudják elfogyasztani azokat, így az asztaluk gyorsabban válik szabaddá. Ez egy-egy teltházas napon nagyon nem mindegy!

Az idő mellett egy csomó pénzt is megtakaríthat, hiszen akár kevesebb alkalmazottal is elérheti ugyanazt az eredményt.

Összefoglalva, ezzel a szolgáltatásunkkal egy gyors, gazdaságos, egyszerű és nagyon hatékonyt eszközt tudunk az Ön kezébe adni!

És a legjobb hírünk az, hogy kézi (mobil) pincér terminál modulunkat úgy alkottuk meg, hogy bármely okos telefon, tablet, PDA megfelelő legyen kézi (mobli) pincér terminálként, mert a szoftver böngésző alapú. Ez azt jelenti, hogy a felszolgáló akár a saját okostelefonjával is felveheti a rendeléseket!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását