Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Korszerűsítse éttermét kihagyhatatlan ajánlatunkkal, béreljen most vendéglátó szoftvert!
2018. 11. 30.

Korszerűsítse éttermét kihagyhatatlan ajánlatunkkal, béreljen most vendéglátó szoftvert!

Ahhoz, hogy egy étterem mindig kifogástalan kiszolgálással várhassa vendégeit, a létesítményt szükséges folyamatosan korszerűsíteni. Ehhez számtalan megoldás áll rendelkezésére, ami nemcsak a vendégek javát szolgálja, hanem a dolgozókét is. Ha Ön is szeretne megfelelni éttermével kapcsolatban a felmerülő követelményeknek és ehhez modern megoldásokra van szüksége, most érdemes vendéglátó szoftvert bérelnie tőlünk!

Az év vége közeledtével több étteremtulajdonos dönt úgy, hogy korszerű körülményekkel szeretné várni vendégeit az új évben. Mivel az ezzel kapcsolatos kivitelezési munkálatok jelentős kiadásokkal járnak, szeretnénk megkönnyíteni a tulajdonosok helyzetét azzal, hogy most vendéglátó szoftvereinket háromhavi bérleti díj áráért cserébe hat hónapig használhatják. 

Ha felkelti érdeklődését aktuális akciónk és az ajánlatkérést követően öt munkanapon belül megrendeli és kifizeti szoftverünket, gyorsaságát további kedvezményekkel díjazzuk! Az akció keretein belül a vendéglátó szoftverek beüzemelését kedvező áron biztosítjuk, később pedig, ha segítségre lenne szüksége a bérlési időszak alatt, telefonon ingyenesen kaphat tájékoztatást a felmerülő kérdésekre. Az akció rendkívül kedvező, vétek kihagynia, ugyanis most úgy juthat hozzá vendéglátó szoftvereinkhez, hogy közben spórolhat is! Tájékozódjon a részletekről weboldalunkon, és ha az további információkat szeretne megtudni vagy ajánlatot kérne már most, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását