Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Ne hagyja ki ajánlatunkat, ismerje meg az akciós éttermi szoftver árakat!
2019. 01. 23.

Ne hagyja ki ajánlatunkat, ismerje meg az akciós éttermi szoftver árakat!
Étterem, cukrászda, kávézó, bisztró, büfé vagy bár; mennyire költséges és mennyire lehet kevés veszteséggel, viszont annál több profittal menedzselni egy hasonló üzletet? Egy biztos, vendéglátó szoftverrel csak nyerhet!
 
Első lépésként persze szükség van arra, hogy meglegyen a szükséges tőke a haladáshoz, valamint a továbbiakban is előforduló kisebb-nagyobb összegek befektetése elkerülhetetlen. A éttermi szoftver ára is ilyen befektetésnek tekinthető.
Gondoljon bele, hogy mennyit kellene plusz költségekre kiadnia, ha nem számíthat egy olyan sokoldalú programra, mint amilyen az általunk kínált szoftver!
Az éttermi szoftver ára többszörösen is megtérül, ez egyértelművé válik, ahogyan egyre több idő telik el az aktív használatával.
Mit kínál egy vendéglátó szoftver? Amire csak szüksége van!
Az éttermi szoftver árak ráadásul nálunk igényre szabottak.
Nem minden ügyfelünk számára szabunk meg ugyanakkora díjakat. Számításba vesszük a különböző igényeket is, ennek megfelelően kedvezményeket, akciókat, szezonális változtatásokat is szervezünk.
Nem csak nyáron vezetünk be baráti éttermi szoftver árakat, télen sem feledkezünk meg az akciókról.
Tekintse meg a honlapunkon közzétett aktuális akciónkat, és látni fogja, hogy érdemes minket választani!
Ha a téli időszakban szeretné kipróbálni, és bevezetni vendéglátóegységében a szoftvert, akkor hat hónapos licensz esetén most alacsonyabb éttermi szoftver árat kell fizetnie. Tehát ez azt jelenti, hogy csak három havi bérleti díjnak megfelelő összegeket kell kifizetnie, de a szoftvert hat teljes hónapig használhatja. Ez alatt az idő alatt spórolhat a kiadásain és nyer is a szoftver használatával!
Ha felkeltettük az érdeklődését, és úgy gondolja, érdemes közelebbről megismernie és kipróbálnia termékünket, keressen minket bizalommal! Amennyiben nem szeretné kihagyni a kedvezményes éttermi szoftver árat, vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen részletes tájékoztatást!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását