Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Így alakulnak éttermi szoftver áraink!
2019. 02. 01.

Így alakulnak éttermi szoftver áraink!

Egyetlen számítógépes program segítségével hatékonyan irányítani egy éttermet? Egy komplex rendszer használatával felvirágoztatni egy kávézót? Igen, mindez lehetséges, és ami kell hozzá, az az éttermi szoftver.

Amit mi ajánlunk, az egy olyan éttermi szoftver, ami segít alapjaiban megváltoztatni a szervezést, az adminisztrációt és az ügyintézést. A kérdés persze az, hogy mindezért mennyit kell fizetni, vagyis hogy hogyan alakulnak az éttermi szoftver árak? Nem csak az éttermi szoftver árak barátiak, de gondoltunk arra is, hogy sokféle ajánlatot készítsünk azoknak, akik érdeklődnek a szolgáltatásaink iránt.

Akciós áron biztosítunk bérleti jogot például idényhelyek számára, de van téli és állandó akciónk is. Alapvetően az éttermi szoftver árak aszerint alakulnak, hogy valaki melyik konstrukció mellett dönt: megvásárolja, részlegesen vásárolja meg, vagy csupán csak bérelni szeretné a szoftvert. Önnek melyik a szimpatikus? Még nem döntött? Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk meghozni az ideális döntést! Lépjen velünk kapcsolatba feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását