Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Standoló program, leltározás digitális mérleggel
2016-04-12 09:24:40

Standoló program, leltározás digitális mérleggel

Ezzel az új és igen komplex fejlesztéssel alapjaiban alakítottuk át vendéglátó szoftverünkben a minden vendéglátós számára oly fontos munkafolyamatot, amely minden éttermi rendszer alapját képezi: a standolást, leltározást.

Standoló programunk standkészítés funkciójával lehetőség van arra, hogy munkatársunk már ne (csak) papíron leltározzon, hanem akár egyből felvezesse a gépbe a standot, manuálisan vagy pedig digitális mérleg segítségével. Természetesen akár vakon.
A digitális mérleg segítségével nagyon egyszerűen lehet a standot elkészíteni vendéglátó szoftverünkben.

Első lépésként kiválasztjuk a mérni kívánt árucikket, rátesszük a mérlegre, a vonalkódját beolvastatjuk a vonalkódolvasóval, így a standoló program azonnal beazonosítja azt és nem kell keresgélni a listában, rákattintunk a mérés gombra, és már készen is van egy árucikk lemérése, jöhet is a következő.

Egy üveg lemérése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Standoló programunk stand ellenőrzés funkciója a tulajdonos, illetve az üzletvezető számára óriási segítség, hiszen alapanyagonként mutatja egy standidőszak összes mozgástípusát (átvételezést, bevételezést, felfőzést, fogyást, készletkorrekciót, selejtezést és törlést) mennyiségben és értékben egyaránt. Mutatja a standkészítéssel felvezetett valós készletet, a vendéglátó program által számított készletet és természetesen a kettő közötti különbséget is, amit automatikusan számít ki a standoló program.

Sőt, ami kétségkívül a legnagyszerűbb és legnagyobb segítség: ha ezen adatokat átfutottuk, akkor egy gombnyomással korrigálhatjuk a készletünket a valós (standolt) készletre.

Két típusú digitális mérlegre fejlesztettünk:
SI-132
CAS ER PLUSZ

A mérlegek soros porttal kapcsolódnak a számítógéphez!
(Ha nincs soros port a gépeden, akkor sem kell megijedni, van USB/soros port átalakító)

Természetesen a standoló program is vendéglátó szoftverünk szerves részét képezi, nem külön modulként érhető el és bérlős ügyfeleinknek teljesen ingyen jár, ahogy eddig minden fejlesztésünk.


 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását