Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Standoló program, leltározás digitális mérleggel
2016. 04. 12.

Standoló program, leltározás digitális mérleggel

Ezzel az új és igen komplex fejlesztéssel alapjaiban alakítottuk át vendéglátó szoftverünkben a minden vendéglátós számára oly fontos munkafolyamatot, amely minden éttermi rendszer alapját képezi: a standolást, leltározást.

Standoló programunk standkészítés funkciójával lehetőség van arra, hogy munkatársunk már ne (csak) papíron leltározzon, hanem akár egyből felvezesse a gépbe a standot, manuálisan vagy pedig digitális mérleg segítségével. Természetesen akár vakon.
A digitális mérleg segítségével nagyon egyszerűen lehet a standot elkészíteni vendéglátó szoftverünkben.

Első lépésként kiválasztjuk a mérni kívánt árucikket, rátesszük a mérlegre, a vonalkódját beolvastatjuk a vonalkódolvasóval, így a standoló program azonnal beazonosítja azt és nem kell keresgélni a listában, rákattintunk a mérés gombra, és már készen is van egy árucikk lemérése, jöhet is a következő.

Egy üveg lemérése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Standoló programunk stand ellenőrzés funkciója a tulajdonos, illetve az üzletvezető számára óriási segítség, hiszen alapanyagonként mutatja egy standidőszak összes mozgástípusát (átvételezést, bevételezést, felfőzést, fogyást, készletkorrekciót, selejtezést és törlést) mennyiségben és értékben egyaránt. Mutatja a standkészítéssel felvezetett valós készletet, a vendéglátó program által számított készletet és természetesen a kettő közötti különbséget is, amit automatikusan számít ki a standoló program.

Sőt, ami kétségkívül a legnagyszerűbb és legnagyobb segítség: ha ezen adatokat átfutottuk, akkor egy gombnyomással korrigálhatjuk a készletünket a valós (standolt) készletre.

Két típusú digitális mérlegre fejlesztettünk:
SI-132
CAS ER PLUSZ

A mérlegek soros porttal kapcsolódnak a számítógéphez!
(Ha nincs soros port a gépeden, akkor sem kell megijedni, van USB/soros port átalakító)

Természetesen a standoló program is vendéglátó szoftverünk szerves részét képezi, nem külön modulként érhető el és bérlős ügyfeleinknek teljesen ingyen jár, ahogy eddig minden fejlesztésünk.


 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását