Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Érjen el sikereket személyre szabható éttermi programunkkal!
2019. 02. 12.

Érjen el sikereket személyre szabható éttermi programunkkal!

Milyen eszközöket vethet be egy étterem, egy bisztró vagy egy bár ahhoz, hogy a sikereit ne csak elérje, de meg is tudja tartani? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan eszköz,  pontosabban egy éttermi program, ami az Ön étterme számára és még sok más vendéglátóegység számára is ideális eszköz?

Étterem és bár között adott a meglévő különbség, de még két étterem sem ugyanolyan. Minden vendéglátóegységnek megvannak a maga sajátosságai. Nemcsak stílusban, kinézetre vagy a menüt tekintve, de abból a szempontból is, hogy hogyan menedzselik azt. Ezek a különbözőségek természetesen oda vezetnek, hogy az egyes vendéglátóegységek a maguk módján szervezik és intézik a dolgaikat.

Ami az egyiknek beválik, arról kiderülhet, hogy a másiknak egyáltalán nem működik. Ezzel nincs is semmi baj. A cél az, hogy a saját sikereiket a saját módszereikkel és a számukra bevált eszközökkel érjék el. Milyen eszközöket vethet be egy étterem, egy bisztró vagy egy bár ahhoz, hogy a sikereit ne csak elérje, de meg is tudja tartani? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan eszköz,  pontosabban egy éttermi program, ami az Ön étterme számára és még sok más vendéglátóegység számára is ideális eszköz? Igen, ez teljesen mértékben lehetséges. A titok nyitja az általunk tervezett és fejlesztett éttermi programban rejlik!

Az éttermi programunkban megvan minden, ami ahhoz kell, hogy a nyitástól a zárásig minden napi feladattal végezzenek azok, akik az étterem sikeréért munkálkodnak. Ne csak végezzenek vele, hanem színvonalasan, precízen, hatékonyan készítsék el a rendelésfelvételt, a leltárt, a házhozszállítást, a standolást vagy a törzsvendég rendszert menedzseljék.

Az éttermi program kezelését ráadásul megkönnyíti, és még sokoldalúbbá teszi az is, hogy csatlakoztatható hozzá mágneskártyaolvasó, blokknyomtató, vevőhívó rendszer, érintőkijelzős monitor, digitális mérleg, online pénztárgép és vonalkód olvasó is. A rengeteg lehetőség kihasználása minden tulajdonos és felhasználó rendelkezésére áll. Önön múlik, hogyan szabja az igényeihez az éttermi programot, mi az, amit használ belőle és mi az, amit nem tart kifejezetten nélkülözhetetlennek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését! Az éttermi program használatával szintet léphet a vendéglátóegysége menedzselését, igazgatását illetően. Ne hagyja ki, tegye próbára és ismerje meg a benne rejlő lehetőségeket! Rendszerünkről további információkat is megtudhat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását