Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Hatékonyabb működés gyorséttermi szoftver használatával
2019. 03. 28.

Hatékonyabb működés gyorséttermi szoftver használatával

Az általunk kínált gyorséttermi szoftver minden, egy gyorsétterem üzemeltetéséhez szükséges funkciót tartalmaz. Használata gyors és egyszerű, bármelyik dolgozó könnyedén megtanulhatja. 

Minden cégnek azon alapszik a sikeressége, hogy mennyire tud hatékonyan működni. Ez nincsen másként a vendéglátó egységek esetében sem, ha egy étteremben mindig lassú a kiszolgálás, sokat kell várni az ételekre vagy nehézkesen lehet fizetni, az hosszú távon a vendégek számának csökkenéséhez, ami pedig csődhez vezethet. A hatékonysághoz nem csak profi dolgozókra, hanem jól használható, praktikus eszközökre is szükség van. Egy gyorsétterem például nem működhet sem angolos felszolgálással, sem pedig egy megbízható gyorséttermi szoftver nélkül.

Az általunk kínált gyorséttermi szoftver minden, egy gyorsétterem üzemeltetéséhez szükséges funkciót tartalmaz. Használata gyors és egyszerű, bármelyik dolgozó könnyedén megtanulhatja. Egy gyorséttermi szoftvernél fő szempont, hogy a rendeléseket minél gyorsabban lehessen rögzíteni, erre az általunk kínált termék tökéletesen alkalmas. A fejlesztésnél fontosnak tartottuk, hogy a hibalehetőségek számát minimálisra csökkentsük, ezért a kezelőfelület teljesen egyértelmű, logikusan felépített. Ezzel rengeteg időt spórolhat az étterem, és elkerülhetőek a rosszul rögzített rendelések okozta kellemetlenségek is. Gyorséttermi szoftverünknél a rendelt ételek árának összeszámolása, azaz a fizettetés is mentes minden bonyodalomtól, ezzel is növelve a vendégek elégedettségét. Szoftverünk hosszú távon is megállja a helyét, nem kell félni tőle, hogy hamar tönkremegy, lelassul vagy épp gyorsan elavul.

Gyorséttermet üzemeltet? Szeretne olyan gyorséttermi szoftvert használni, ami megbízhatóan működik, könnyen kezelhető, és ezáltal a hatékonyságot is növeli? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Gyorséttermi szoftverünket ajánljuk pizzériák, gyrosozók, hamburgerezők számára is, de tökéletes választásnak bizonyulnak szezonálisan nyitva tartó vendéglátó egységek részére, például lángosozóknak vagy halsütőknek is. Ha szeretne bővebb tájékoztatást kapni termékünkről, elérhetőségeink bármelyikén felkereshet minket, tapasztalt kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását