Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Az éttermi szoftver árakat befolyásoló tényezők
2019. 05. 03.

Az éttermi szoftver árakat befolyásoló tényezők

Új éttermet, bárt nyitna? Korszerűsítené vendéglátóegysége elszámoló rendszerét? Tudta, hogy egy megfelelően kialakított programmal maximalizálhatja üzletének hatékonyságát, leegyszerűsítve a munkafolyamatokat?  Tudjon meg többet az éttermi szoftver árak változóiról a tisztább kép érdekében!

 

Manapság, aki a vendéglátásban dolgozik vagy vendéglátóipari egységet üzemeltet, tudja, hogy az üzlet leghatékonyabb bevételtermeléséhez szüksége van egy könnyen kezelhető, megbízható és átlátható szoftverre.

De miért éri meg használni, és mennyi lehet egy ilyen éttermi szoftver ára? Akár kávézóban, bisztróban, gyorskiszolgáló- vagy a la carte étteremben legyen alkalmazva, egy ilyen program nagy mértékben hozzájárulhat a hatékony számlázáshoz, pontos standoláshoz, napi és időszakos elszámolások elkészítéséhez és a raktárkészlet kezeléséhez is.

Az éttermi szoftver árakat nagymértékben meghatározza, hogy saját használatú vagy bérelt hardvert használunk hozzá, és hogy milyen esetleges további kiegészítő felszereléseket alkalmazunk. Ilyen kiegészítő eszközök lehetnek többek között a pénztárgépek, digitális mérlegek, vonalkód leolvasók, címkenyomtatók.

Első ránézésre talán soknak tűnhet egy korszerű éttermi szoftver ára, de sajnos a legtöbb esetben a hosszú távú szerződéses konstrukciókkal találkozhatunk, amik sokszor nem nyújtanak részletfizetési lehetőséget, vagy csak olyan feltételekkel, amelyeket a legnagyobb éttermek tudnak finanszírozni. Ne aggódjon az éttermi szoftver árak miatt, keressen fel minket az Önnek és pénztárcájának legoptimálisabb megoldásért!

Cégünk számos lehetősége közül Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb konstrukciót vállalkozása működtetésének egyszerűsítéséhez! Érdeklődjön éttermi szoftver árainkról vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a finanszírozással és pályázati lehetőségekkel kapcsolatos további tájékoztatásért elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását