Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Pincérprogramunkkal pillanatok alatt lehetséges a rendelésfelvétel!
2019. 07. 15.

Pincérprogramunkkal pillanatok alatt lehetséges a rendelésfelvétel!

Egy étterem hatékonyságát nagyban befolyásolja a felszolgálók munkája. Nem mindegy, hogy adott idő alatt mennyi rendelést tudnak felvenni és továbbítani a konyha felé, de az sem, hogy a szakácsok milyen gyorsan kapják meg a szükséges információkat. Pincérprogramunk használatával a rendelésfelvétel minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá válik, így az étteremből könnyen kihozhatjuk a maximumot. 

 

Pincérprogramunkat úgy fejlesztettük ki, hogy a felszolgáló munkatársak egy okoseszköz segítségével tudják felvenni a rendelést, ami a konyhán azonnal megjelenik. Így szinte abban a pillanatban el is kezdődhet az ételek elkészítése. Ennek főként akkor van jelentősége, amikor egyszerre rengeteg vendég van, vagy az étterem teltházzal üzemel. A hagyományos módszernél nem előnyös, hogy minden egyes asztal után a konyhához kellene mennie a felszolgálónak, és úgy továbbítania a rendelést. Az több szempontból sem szerencsés, ha egyszerre több asztalnyi vendég kívánságait továbbítja, hiszen így a kiszolgálás is sokkal lassabb és a konyha is elúszik a feladatokkal. Pincérprogramunkkal mindez elkerülhető. A felszolgáló munkatársak nyugodtan felvehetik az összes asztal rendelését, nem szükséges egyenként továbbítaniuk semmit, hiszen a pincérprogram ezt megteszi helyettük! Ezzel megelőzhető a sietés, kapkodás, ami nem tesz jót és könnyen hibákhoz vezet.

Megbízható pincérprogramunk használatával így a vendéglátó egységek sokkal hatékonyabban és gördülékenyebben működtethetőek. A dolgozók még teltház esetén is nyugodtan, minden vendégnek maximális törődést nyújtva végezhetik a feladatukat. Az, hogyha a vendég azt látja a felszolgálón, hogy sietne, minél hamarabb szeretne végezni a rendelésfelvétellel, az eladások szempontjából sem tesz jót, hiszen kevésbé kérik például a személyes ajánlatát.

Amennyiben kérdése van pincérprogramunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal még ma! Munkatársaink szívesen nyújtanak részletes tájékoztatást a szoftverről. 

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását