Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

A pincér programot pizzázók részére is ajánljuk!
2019. 10. 01.

A pincér programot pizzázók részére is ajánljuk!

Napjainkban rengeteg pizzéria közül válogathatnak az olasz gasztronómia rajongói. Éppen ezért fontos, hogy egy újonnan nyíló pizzázó valamiben más legyen, nyújtson többet, mint a vetélytársai. Természetesen nem szabad elhanyagolni az ételek minőségét, de a kiszolgálás legalább ugyanolyan fontos a vendégek szemében. Ahol lassan szolgálják őket ki, oda kevés eséllyel fognak újra visszatérni és törzsvendéggé válni. Egy megfelelő pincér program beszerezésével azonban a dolgozók munkája egyszerűbb és gyorsabb lesz, a pizzéria pedig hatékonyabb.

A pincér program az újonnan nyíló vendéglátó egységek esetén is hasznos, így a legújabb pizzériák munkáját is segíti. Ilyenkor kiemelten fontos, hogy minden vendég megfelelő figyelemben részesüljön, a kiszolgálás pedig gyors legyen. Pincér programunk használatával a felszolgálók munkája sokkal egyszerűbb lesz, hiszen pillanatok alatt el tudják küldeni a pizzasütőknek a megrendelt ételeket. Ennek még nagyobb jelentősége van, ha egyszerre sok a vendég, vagy akár egy nagyobb asztaltársaság érkezik.

Szeretné gyorsan felfuttatni újonnan nyíló pizzériáját? Most kedvező áron szerezheti be pincér programunkat! Használatával a vendégek kívánságai gyorsan és pontosan jutnak a konyhára, így azt látják majd, hogy az új vendéglátó egységben egy igen felkészült és tapasztalt csapat várja őket. Így szívesen visszatérnek majd máskor is, és válnak törzsvendégekké. A pincér program egy hosszú távú beruházást jelent, amit a pizzéria folyamatosan használhat. Az árát könnyen visszahozza, hiszen jelentős szerepe van a cég hatékony működésében. A szoftver kezelése egyszerű, biztos lehet benne, hogy minden dolgozó gyorsan elsajátítja majd.

Új étterem, pizzéria nyitását tervezi? Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné hatékonyabbá varázsolni! Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet megtudni pincér programunkról! Kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását