Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Év végi céges rendezvények lebonyolítása egyszerűen, éttermi rendszerünk segítségével
2019. 11. 06.

Év végi céges rendezvények lebonyolítása egyszerűen, éttermi rendszerünk segítségével

Itt a november, már csak néhány hét és beindul a karácsonyi rendezvények szezonja. Ilyenkor rengeteg a nagyszabású céges esemény, az éttermekben szinte minden napra jut egy rendezvény. Ezek lebonyolítása sokszor nem egyszerű, pláne, ha egymást érik és nincs elég idő rájuk rendesen felkészülni. A szakácsok és a felszolgálók szinte azt sem tudják, hol áll a fejük, mindenki sürög-forog, igyekszik a vendégek kedvére tenni. Szerencsére modern világunkban már arra is van lehetőség, hogy ezt az időszakot könnyebben átvészeljük, és így igazán sikeres legyen az év vége is. Éttermi rendszerünk használatával még a karácsonyi rendezvények lebonyolítása is sokkal egyszerűbbé válik, ami nem csak a dolgozók, hanem a vendégek javát is szolgálja.

Éttermi rendszerünknek köszönhetően sokkal egyszerűbbé válik a rendelésfelvétel, illetve a vendégek kívánságainak eljuttatása a szakácsokhoz. Így a karácsonyi céges rendezvények sokkal gördülékenyebben lebonyolíthatóak, elkerülhető a káosz kialakulása. Éttermi rendszerünknek köszönhetően minden vendég azt tapasztalja majd a rendezvényen, hogy egy felkészült, profi csapat várta, akik még a legnagyobb teltház esetén is urai a helyzetnek. A jó tapasztalatoknak hála pedig legközelebb is oda szervezik majd a céges rendezvényeket, és növelik az étterem jó hírét.

Éttermi rendszerünk használatával minimalizálhatóak a hibák is, amik gyakrabban előfordulnak teltház, illetve egy zajos esemény során. Ha egyszerre sok rendelést vesz fel egy felszolgáló, természetes, hogy könnyen összekavarodhat. Az éttermi szoftverrel gyorsan és precízen rögzíteni lehet a rendelt fogásokat, ráadásul a szakácsok is sokkal áttekinthetőbb formában kapják meg, hogy pontosan mit kell készíteniük.

Szeretne többet tudni éttermi szoftverünkről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről! Döntsön Ön is termékünk mellett, ami a karácsonyi rendezvények szezonjában is segít hatékonyabbá varázsolni éttermét!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását