Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Egy étterem sikeréhez elengedhetetlen az éttermi szoftver!
2019. 12. 19.

Egy étterem sikeréhez elengedhetetlen az éttermi szoftver!

Új éttermet szeretne nyitni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerre vigye a vállalkozását? Akkor hatékonynak kell lennie a megnyitó után is! Sajnos a hangulatos enteriőr és a kiváló minőségű alapanyagokból főzött, ízletes fogások nem elegendőek ahhoz, hogy az étterem minden tekintetben pozitív értékeléseket kapjon a vendégektől, számos egyéb dologra is kiemelt figyelmet kell fordítani.

 

A vendégek szeretnek elégedetten távozni egy étteremből, és ehhez először is szükség van egy szabad asztalra, majd egy udvarias, kedves és hozzáértő felszolgálóra. Az étel választása, maga az étkezés, az italfogyasztás, majd a számla rendezése mind hozzátartoznak a helyről kialakult képhez. Az éttermi szoftver abban nyújt segítséget, hogy a rendelésbe az kerüljön, amit a vendég kér, a számla pedig azt tartalmazza, amit a vendég fogyasztott. Mondhatnánk, hogy ezt egy jó pincér egy jegyzetfüzettel is megoldja, de nem kell ahhoz hatalmas forgalomnak lennie, hogy homokszem kerüljön a gépezetbe. Ha pedig mégis megtörténik a baj, az az étterem számára nem csak kínos lehet, de a közösségi médiában egy negatív értékelést is szülhet, amiből – ha sok van – komoly bevételcsökkenés is származhat.

Az éttermiszoftver esetében kiemelten fontos, hogy a rendeléseket gyorsan és egyszerűen lehessen rögzíteni, a hibáknak még csak esélye se legyen, a kezelőfelületnek pedig egyértelműnek kell lennie. A cégünktől megvásárolható éttermi szoftver minden funkciót tartalmaz, amire egy vendéglátóhelyen szükség van, a használata könnyen megtanulható, így időt lehet spórolni, a rosszul rögzített rendelések esélye szinte nulla, ráadásul a fizettetés is gyors és pontos.         

Éttermi szoftverünk minden vendéglátóipari egység számára ajánlott, hiszen kedvező az ára, megbízható, és hasznos segítség a munkában. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, válassza szoftverünket, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását