Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Gyorsítsd fel a kiszolgálást pincérhívó rendszerrel!
2020. 02. 05.

Gyorsítsd fel a kiszolgálást pincérhívó rendszerrel!

Szoftverünk mellé pincérhívó rendszereket is vásárolhatsz tőlünk, melyek használatával garantáltan meggyorsul a vendégek kiszolgálása!

Az éttermekben, pizzériákban és egyéb vendéglátóhelyeken sok vendéget zavar, ha túlságosan sokat kell várni a pincérekre, legyen szó az étel megrendeléséről, vagy pedig a fogyasztás kifizetéséről. Értékes percek telhetnek el azzal, hogy a vendég vár a felszolgálóra, ezáltal a vendégek szívesebben ülnek le olyan éttermekbe, ahol a pincérek gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni.

A pincérhívó rendszer működése egyszerű: az asztalon elhelyezett hívógomb megnyomásával a vendég jelezni tud a pincérnek. A pincér csuklóján van egy óra, amely rezeg, így tudja, hogy melyik asztalhoz kell fáradnia. A hívógomb konyhán is használható, a szakács a konyháról is tud jelezni a pincérnek, ha elkészült az étel ennek köszönhetően az ételek még frissen, melegen kerülhetnek az asztalokra.  A rendszer kiegészíthető kijelzővel. 

A pincérhívó rendszerrel elkerülhető a magánbeszélgetések megzavarása, mivel a pincér csak akkor fárad az asztalhoz, amikor valóban szükség van rá. A pincérhívókkal a felszolgálóknak is sokkal könnyebb lesz a dolguk, hiszen nemkell feleslegesen ácsorogniuk a vendégtérben. Addig ők is tudnak foglalkozni teendőikkel, és ha szükség van rájuk, a vendégnek csak jeleznie kell.

A pincérhívókkal nagy mértékben fellendítheted a vendéglátóhely forgalmát, hiszen, ha az emberek azt látják, hogy gyors a kiszolgálás, szívesen fogják az éttermedet választani.

Tapasztald meg Te is a pincérhívó rendszer előnyeit, könnyítsd meg a vendégek, a felszolgálók és a konyhán dolgozók helyzetét egyaránt!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnéd biztosítani éttermedbe a pincérhívó rendszert, vagy kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását