Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Gyorsítsd fel a kiszolgálást vendéghívó rendszerrel!
2020. 02. 05.

Gyorsítsd fel a kiszolgálást vendéghívó rendszerrel!

Szoftverünk mellé vendéghívó rendszereket is vásárolhatsz tőlünk, melyek használatával garantáltan meggyorsul a vendégek kiszolgálása!

Pultos kiszolgálás esetén sok vendéget zavar a pultnál történő hosszas sorban állás, vagy akár a pultból való kiabálás. Mindez könnyedén elkerülhető a vendéghívó rendszer alkalmazásával.

A vendéghívó rendszer működése: pultos kiszolgálás esetén, rendelésfelvétel után a felszolgáló minden vendégnek egy egyedi sorszámmal ellátott jelző eszközt ad, amivel leülhet egy asztalhoz, vagy bárhol várakozhat, amíg a rendelése elkészül. Amikor a rendelés elkészült, a felszolgálónak nem szükséges szóban jelezni a vendégnek, hanem elegendő a vendégnél lévő jelző sorszámát hívni, mely rezgéssel vagy hangjelzéssel azonnal jelez, hogy átvehető a rendelés. A pultnál leadja az eszközt, majd cserébe megkapja a rendelését. A vendéghívó rendszer használatával a vendégek kiszolgálása pontosabb, precízebb és mindenféleképpen gyorsabb lesz. A vendéghívó rendszer által az alkalmazottak számára is értékes idő takarítható meg, megszűnik a pultból való kiabálás, hiszen nem kell többször szólítani a vendéget. 

A vendéghívó rendszer segítségével kevesebb alkalmazottal is elvégezhető ugyanannyi munka, vagy ugyanannyi alkalmazottal több vendéget is ki lehet szolgálni. A vendég kényelmesebben, nyugodtabban várakozhat, mert nem kell közben folyamatosan a pultot figyelnie.

A vendéghívó rendszerrel nagy mértékben fellendítheted a vendéglátóhely forgalmát, hiszen, ha az emberek azt látják, hogy gyors és színvonalas a kiszolgálás, szívesebben fognak máskor garantáltan visszatérni.
 
Tapasztald meg Te is a vevőhívó rendszer előnyeit, könnyítsd meg a vendégek, a felszolgálók és a konyhán dolgozók helyzetét egyaránt!
 
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnéd biztosítani éttermedbe a vevőhívó rendszert, vagy kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását