Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

SMS küldési funkció
2021. 02. 18.

SMS küldési funkció

Lehetőség van SMS-t küldeni a szoftverünkből bármilyen előre megírt sablon alapján 2 gombnyomással vagy igény esetén egyedi szövegezéssel.

 

 

Az SMS küldés kifejezetten hasznos lehet elviteles rendelés estén, hiszen mindössze néhány gombnyomás segítségével tájékoztathatjuk a vendéget, hogy elkészült a rendelése. Ezzel biztosítjuk azt, hogy nem érkezik korábban, nem kell várakoznia, és el sem feledkezik arról, hogy bejöjjön az üzletbe.

Házhozszállítás esetén is praktikus plusz szolgáltatás a vendégeink felé, hiszen egy SMS-ben tudatjuk, hogy az elkészült rendelésükkel úton van a futár, hamarosan számíthatnak rá. Az SMS-ben fel tüntethetjük a rendelés sorszámát, a rendelés összegét és a rendelő nevét is. 

Természetesen nemcsak rendelésük elkészültéről, hanem bármely fontos információról, új akcióról tájékoztatást küldhetünk vendégeinknek.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnéd biztosítani éttermedbe a Vendéglátó Szoftverünk mellé az SMS küldési lehetőséget,vagy kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását