Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

NAV kompatibilis online számlázó rendszer mindenkinek
2021. 03. 24.

NAV kompatibilis online számlázó rendszer mindenkinek

Ugye tudod, hogy 2021. április 1-től minden számláról adatot kell szolgáltatni a NAV felé? 

A szoftverünkbe integrált online számlázó program legújabb verziója már teljesíti az új NAV-os előírásokat, így ha ezt használod, nem kell aggódnod az új szabályok miatt.

 

Minden belföldön teljesített számláról kötelező adatot szolgáltatni a belföldi áfaalanyoknak, függetlenül a vevő jogállásától, tehát:

  • a nem áfaalany belföldi vagy külföldi természetes személy, jogi személy, szervezet,
  • a nem belföldi áfaalany, azaz más tagállami vagy harmadik országbeli áfaalany
részére online számlázó programmal kiállított vagy kézi úton kibocsátott számlák adatait is kötelező lesz beküldeni a NAV-hoz.

 

A jó hírünk az, hogy az általunk ajánlott online számlázó program a hatályos NAV-os szabályoknak megfelel és folyamatosan követi a változásokat.

Ha a NAV-os szabályok betartása mellett az is fontos számotokra, hogy egyszerűen és gyorsan tudjatok számlát nyomtatni Vendéglátó Szoftverünkből, akkor az online számlázó rendszer integrált használatát ajánljuk. Ez esetben néhány gombnyomással lehet ÁFÁ-s számlát generálni a rendelésekhez, és a számla nyomtatható a szoftverünkkel kompatibilis 80 mm-es blokknyomtatóra is.

Ha az üzletben nem gyakori az áfás számla igény, és nem szeretnétek integrált verziót, csupán elegendő egy egyszerű, NAV kompatibilis számlázó, akkor a számlázó program ingyenes verzióját javasoljuk.

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását