Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Hamarosan nyitnak a teraszok... Elengedhetetlen egy jó pincér program
2021. 04. 21.

Hamarosan nyitnak a teraszok... Elengedhetetlen egy jó pincér program

Ha minden igaz, a napokban egy újabb lépést teszünk a szabadabb élet felé, hiszen újra nyithatnak a teraszok.

Ez egy nagyszerű hír a vendéglátósoknak és a vendégeknek egyaránt.

Ugyanakkor, ha az időjárás is kegyes lesz hozzánk és végre tényleg jön a jó idő, akkor a napsütés hatására bizonyára óriási tömegek fogják ellepni a teraszokat. 

 

Ha a beözönlő vendégeket gyorsan, pörgősen és a lehető legmagasabb színvonalon szeretnétek kiszolgálni, szükségetek lesz minden segítségre: ügyes, kedves, mosolygós felszolgálókon túl a megfelelő technikai háttér elengedhetetlen lesz. Egy jól kiválasztott, profi pincér program ezt a segítő hátteret tudja biztosítani. 

A francia blokk a múlté, ha eddig nem próbáltad, akkor itt az ideje egy megfelelő pincér program bevezetésének! 

A jó pincér program gyors, pontos, megbízható, könnyen megtanulható és felhasználóbarát. Egy jó pincér programmal szemben természetes elvárás, hogy igazodik az adott vendéglátóhely sajátosságaihoz, segíti minden ott dolgozó munkáját a felszolgálótól kezdve az üzletvezetőn át a tulajdonosig. 

 Hogyan segíti a pincér program a felszolgálók munkáját?

A felszolgálóknak nem kell az árakat fejben tartani, mert a pincér programban minden ott szerepel gyorsan elérhető formában, nem kell számolniuk, mert a pincér program összesíti a rendelési tételeket, kezeli a kedvezményeket, szervizdíjakat, borravalókat. A vendég egy szép, reklámértékű blokkon kapja meg tételesen a fogyasztásáról szóló listát, amely számára áttekinthető, világos, a felszolgáló pedig egy gombnyomással tudja nyomtatni azt - ezzel időt takarít meg saját maga és a vendég számára is. A pincér program segítségével így megspórolt időt pedig a vendégekre vagy egyéb teendőire tudja fordítani.

 Hogyan segíti a pincér program az üzletvezetők munkáját?

Az üzletvezetők feladata igen komplex, gyakorlatilag mindent át kell látniuk, gyorsan kell a változásokra reagálniuk legyen szó személyi változásról, a séf által kitalált új étel felvételéről, az esetleges készlethiány megoldásáról és még sorolhatnánk az ezernyi feladatot, amellyel nap mint nap meg kell birkózniuk. Egy profi pincér program az üzletvezető jobbkeze, minden területen segítséget nyújt: gyorsan lekérdezhető készletadatokkal, bevásárlólisták összeállításával, az új termékek gyors felvitelére és receptúrázására szolgáló felülettel, stb - a pincér program nyújtotta segítség nélkül hosszú órákat töltene excel táblázatok és egyéb nyilvántartások gyártásával és hiába fulladna bele az adminisztrációba, nem tudna olyan pontos kimutatásokat készíteni, mint egy jó pincér program.

 Hogyan segíti a pincér program a tulajdonos munkáját?  

A tulajdonos fő célja, hogy átlássa cége üzletmenetét, ellenőrizni tudja munkatársai munkáját, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtásával, minél elégedettebb és egyre inkább bővülő vendégkörrel rendelkezzen és ezzel folyamatosan növekvő profitra tudjon szert tenni. Ehhez többek között, ellenőriznie kell – jó esetben csak az üzletvezetője munkáját, de ha nincs üzletvezetője, akkor az üzletvezetői munkakörrel járó feladatok elvégzése is rá hárul, ami szerteágazó és igen időigényes még egy jó pincér programmal is, anélkül pedig egyszerűen lehetetlen.

Összességében egy jó pincér programsegítségével a vendéglátó tevékenységhez kapcsolódó valamennyi ügyviteli feladat könnyen, gyorsan és hatékonyan végrehajtható. 


 Bizonyára nem ér meglepetésként, de nekünk van egy nagyszerű pincér programunk  , melyre akkor van szükséged:

  • ha eddig még nem használtál semmilyen szoftveres támogatást az munkátok megkönnyítése érdekében
  • ha használsz valamilyen szoftvert, de egyáltalán nem azt nyújtja, amit szeretnél
  • ha átlátható ügymenetet szeretnél (21 féle lekérdezés segít ebben)
  • ha azt szeretnéd, hogy a felszolgálóidnak nem a számolgatással és egymás írásának a kibogarászásával menjen el az ideje és eleged van az ezekből származó félreértésekből, magyarázkodásokból, a mérges vendégekből..
  • ha nem szeretnéd, hogy munkatársaidnak legyen lehetősége a „zavarosban halászni” (tevékenységnaplónk segítségével minden lépést vissza tudsz követni)
  • ha azt szeretnéd, hogy a konyha gyorsabban megkapja a rendeléseket
  • ha időt és kilométernyi futkosást szeretnél megspórolni a felszolgálóidnak, (hiszen a rendelést magát már nem kell a konyhára bevinni, csak az elkészült ételért kell bemennie)
  • ha áttekinthető, kulturált vendégblokkon szeretnéd átnyújtani vendégeidnek a fogyasztásukról szóló listát
  • ha a választható feltéteket, köreteket, csomagolást néhány kattintással gyorsan és a konyha számára átlátható módon szeretnéd kezelni
  • ha pontos leltárt szeretnél látni – az esetleges standhiány kimutatásával
  • ha eleged van, hogy naponta kétszer küldenek el boltba, mert képtelenek összeírni pontosan, hogy mit kell vásárolni és folyton hiányzik valami
  • ha több egységed van és mindenhol „ott szeretnél lenni” – ezt távoli eléréssel meg tudjuk oldani
  • ha átlátható és gyors menüztetést szeretnél, a vendég-fizetések kezelésével, előrendelések rögzítésével
  • ha a nap végén hosszadalmas a futárok elszámoltatása, ehelyett egyszerűbb és gyorsabb elszámoltatást szeretnél
  • ha látni szeretnéd a pontos fogyást
  • ha több eladótered van, és párhuzamosan több gépről szeretnétek rendeléseket felvenni
  • ha hosszadalmas a munkanap zárás és általában valami nem stimmel 

​ Nem ajánljuk pincér programunkat abban az esetben:

  • ha ugyan nem használsz rendszert, de nem merül fel a fenti problémák közül egyik sem
  • ha vendégeidnek elegendő a pénztárgép blokk
  • ha nem szeretnél időt megspórolni
  • ha imádod az excel táblázatokat és van is időd vezetni őket
  • ha elégedett vagy azzal, ahogy a munkatársaid a rendeléseket, elszámolásokat pincér program nélkül kezelik
  • ha 100 %-osan bízol a munkatársaidban

Ha azonban jól jönne a szoftveres támogatás, tökéletes megoldást kínál a StandMágus Vendéglátó Szoftver, mely ár-érték arányában a piacon található legjobb pincér program és amelyet az elmúlt 12 évben ügyfeleink javaslatai, tanácsai, észrevételei alapján folyamatosan fejlesztettünk és fejlesztünk, így bármely típusú vendéglátóhely számára megfelelő.


 Ügyfeleink mondták rólunk, pincér programunkról:

„Kedves Stand Mágus csapata!

Hosszas keresgélés után végre megtaláltunk benneteket!

Az első perctől kezdve kedvesek és segítőkészek voltatok velünk!

Szuper ajánlatot kaptunk, ami a mi vállalkozásunknak a legmegfelelőbb volt. Könnyedén megtanulható, logikus, jól felépített program. 

Bármi kérdésünk felmerül, azonnal elérhetők vagytok és azonnal megoldást talalálunk rá!

A jövőben is veletek szeretnénk dolgozni és nagy örömmel ajánlunk titeket mindenkinek!

Üdvözlettel 

Palacsinta Palota”

 

"Köszönök még egyszer mindent nektek, elképesztő, hogy ilyen sos-ben tudtatok nekünk segíteni, köszönöm!!!! Olyan jó érzés tudni, hogy Rátok MINDIG tudok számítani, ez felbecsülhetetlen!!!

Viktória Bisztró”

 

További véleményeket itt olvashatsz:
https://www.vendeglato-szoftver.hu/bemutatkozunk/

 

 

 Mit gondolsz, megér egy próbát?

 

Ha igen, kérd ajánlatunkat elérhetőségeink bármelyikén.

Aktuális akciónk keretei között most 3 havi bérleti díjért 6 hónapig használhatod szoftverünket. Ezzel a lehetőséggel valójában minimális kockázat mellett, 6 hónapig alaposan ki tudjátok próbálni, le tudjátok tesztelni a szoftverünket.

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását