Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Blokknyomtató verhetetlen áron: bruttó 39 900 Ft-ért!
2021. 05. 06.

Blokknyomtató verhetetlen áron: bruttó 39 900 Ft-ért!

Éttermi rendszert használó vendéglátó egységek egyik nélkülözhetetlen kelléke a blokknyomtató. 

 

80 mm-es blokkot kiadó blokknyomtatóra küldik az éttermi szoftverek a rendelésekről a blokkot a konyha, illetve a pult számára, hogy aztán az ott dolgozó kollégák ez alapján elkészítsék a vendég ételét és italát. Ugyancsak blokknyomtatóra történik a vendégek részletes fogyasztásáról szóló vendégblokkok kinyomtatása is. Érthető igényként merül fel, hogy A4-es nyomtató mellőzésével blokknyomtatóra történhessen a munkanapvégi elszámolás és az ÁFA-s számla nyomtatás is, így a blokknyomtató segítségével ezek a feladatok is megoldhatóak legyenek! Tehát a vendéglátó egységekben használatos blokknyomtatóknak számos funkciót kell betölteniük és minimum egy, de nagyobb vendéglátóhelyek esetén, ahol több helyen zajlik a kiszolgálás vagy éppen több pályás a konyha, több blokknyomtató szükséges, így a megbízhatóság és a gyorsaság mellett a blokknyomtató ára igen fontos szempont a választásnál.

A Posiflex Aura 8900-as blokknyomtató könnyen feltelepíthető, egyszerűen kezelhető és gyorsan nyomtat, (másodpercenként akár 250 mm nyomtatására is képes ) az ára pedig nálunk bruttó: 39 900 Ft. Mindezzel ár-érték arányban a kategóriájában egyszerűen verhetetlen. 

Ráadásul többféle kommunikációs porttal (USB, Ethernet) van alapból felszerelve, így ugyanaz a típus tökéletesen alkalmazható a számítógéptől távolabb elhelyezett konyhai nyomtatóként és pultos nyomtatóként egyaránt. Ez nagyon hasznos lehet például akkor, ha menetközben átalakul a vendéglátóhely és az addig USB kábellel összekötött blokknyomtató a géptől távolabb helyezve már nem csatlakoztatható megbízhatóan USB kábellel. Normál esetben ilyenkor blokknyomtatót kellene cserélni, de a Posiflex Aura 8900-as blokknyomtatónak csak a másik portját kell használatba venni. 

A papírcsere is egyszerű, bármely kolléga könnyedén és villámgyorsan el tudja végezni. Csak egy gombnyomással fel kell nyitni a fedelet és bele kell tenni a papírtekercset a fedél hátlapján látható iránynak megfelelően és készen is van.(Dobd bele és nyomtass technológia). 

Egyszerű, letisztult külső megjelenése bármely vendéglátóhely arculatába könnyedén beilleszthető. 

Összességében elmondható, hogy a Posiflex Aura 8900-as blokknyomtató kedvező árának, megbízhatóságának és gyorsaságának köszönhetően hamar ügyfeleink kedvencévé vált.

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását