Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Stand-Mágus Online Házhozszállító Szoftver és Stand-Mágus Vendéglátó Szoftver együtt
2016. 05. 02.

Stand-Mágus Online Házhozszállító Szoftver és Stand-Mágus Vendéglátó Szoftver együtt

Az Online Rendelő szoftver és a Vendéglátó szoftver külön-külön is tökéletesen megállja a helyét, de persze, aki webes rendelést is bonyolít és szeretne mindent egy kézben tartani, annak kifejezetten ajánljuk, hogy a két szoftvert összefésülve állítsa munkába.

A webes rendeléshez természetesen szükség van egy rendelési felületre, ami megjelenhet a honlapunk egy külön pontjában, de teljesen külön is kezelhetjük, ehhez egy tárhelyre és egy domain vagy aldomain névre van szükség.

Amennyiben az online házhozszállító szoftver az éttermi szoftverünkkel együtt fut és dolgozik, a honlapról érkező rendeléseket nem kell külön felütögetni, a rendelés automatikusan megjelenik a vendéglátó szoftverünk kiszállítás felületén. Tehát, amikor a kedves vendég elküldi a rendelését a vendéglátó hely honlapjáról a rendelő szoftverünk segítségével, amellett, hogy a rendelő szoftver admin felületén megjelenik egy ablakocska csengőhang kíséretében, hogy új rendelés érkezett, ezzel egy időben, a két szoftver összefésülésnek köszönhetően már meg is jelenik az éttermi szoftverünk kiszállítás felületén, illetve, ha meg van adva az a lehetőség, hogy nyomtasson konyhai rendelés blokkot, akkor a konyhai blokknyomtatón már ki is nyomtatódik, mit kell a szakácsunknak elkészítenie. Ezeken túlmenően a rendelés egy emailben is megérkezik az admin felületen beállított email címünkre, és persze a vendég is kap tőlünk egy emailt, melyben visszaigazoljuk számára a weben leadott rendelését.

Lehet ennél gyorsabb egy rendelésfelvétel? :)

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását