Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Lépj be a modern vendéglátás világába digitális étlapunk segítségével
2023. 07. 27.

Lépj be a modern vendéglátás világába digitális étlapunk segítségével

Digitális étlapunkkal és QR kódos rendelésleadási platformunkkal új szintre emelheted az éttermi élményt.

Spórolj időt, csökkentsd az alkalmazottak terhelését és növeld bevételed a digitális étlappal!
 
A digitális étlap nagy előnye, hogy az étlapok nem járnak kézről-kézre, hiszen a vendégek a saját telefonjukon egy QR kódot beolvastatva böngészik a digitális étlapodat és digitális itallapodat.
 
Rendelésleadási funkcióval is kiegészítheted a digitális étlapodat, így további időt és energiát spórolsz meg munkatársaidnak, hiszen a vendégek önállóan az asztalnál, saját telefonjukról is le tudnak adni rendeléseket, sőt akár ki is fizethetik online.
 

 


A technológiai fejlődés folyamatosan átalakítja az éttermi iparágat. Az egyik újítás, amely egyre inkább teret hódít az éttermekben, a QR kódos rendelési lehetőség. A digitális étlapok forradalmasítják az éttermi élményt, megújítva az éttermek kommunikációját a vendégekkel. 

A digitális étlapok lehetőséget adnak a vendéglátó helyeknek arra, hogy interaktív és vizuálisan vonzó tartalmat kínáljanak. A képek segítségével az ételek és italok élethűen jeleníthetők meg, így a vendégek könnyebben dönthetnek arról, mit szeretnének rendelni. Emellett a digitális étlapok lehetőséget nyújtanak a vendéglátó helyeknek arra is, hogy az ételekhez és italokhoz kapcsolódó információkat és ajánlásokat osszanak meg. Ez tovább fokozza az élményt és segít a vendégeknek érdekesebb és változatosabb ételválasztásban. 

Ahogy a technológia tovább fejlődik, valószínű, hogy a digitális étlapok egyre jobban elterjedtek lesznek az éttermekben. 

A mi szoftverünk lehetővé teszi a digitális étlap és QR kódos rendelésleadás egyszerű és hatékony bevezetését. Ne maradj le a trendről, lépj velünk a digitális vendéglátás világába, és tapasztald meg az előnyeit első kézből!

A digitális étlapok működéséhez szükség lesz szoftverre és egy weboldalra, amelyek lehetővé teszik az étlap tartalmának kezelését és megjelenítését.

Előnyök:

  • Saját weboldal: Biztosítunk hozzá egy szerkeszthető saját weboldalt, melyet akár házhozszállításra is lehet használni, de bármilyen egyedi tartalom megjeleníthető rajta.
  • Biztonságos: A digitális étlapok használata minimalizálja a közvetlen érintkezést a hagyományos étlapokkal. A vendégek okostelefonjaikról böngészhetik az étlapot, és rendeléseiket közvetlenül elküldhetik az étteremnek, elkerülve a közvetlen fizikai kontaktust. Ez a technológiai fejlesztés hozzájárul a vendégek biztonságérzetének növeléséhez és az éttermi környezet higiéniai színvonalának fenntartásához.
  • Környezetbarát: A digitális étlapok segítségével az éttermek modernebb és környezetbarátabb megoldásokat nyújthatnak vendégeiknek.
  • Testreszabhatóság: A digitális étlapok lehetővé teszik az éttermek számára, hogy testreszabják és interaktívvá tegyék az étlap tartalmát. Képek, leírások, termék összetevők, allergének is megjeleníthetők a digitális étlapon, amelyek segítenek a vendégeknek a megfelelő választásban és a jobb étteremélmény elérésében. Ha új terméket szeretnénk hozzáadni vagy árat módosítani az étlapon, egyszerűen csak a szoftverben lévő étlapot kell módosítani.
  • Kényelem és gyorsaság: A vendégeknek nem kell várniuk az étlap átvételére vagy az ételek megrendelésére, mivel azonnal hozzáférhetnek a digitális étlapon. A vendégeknek az étel speciális kéréseinek feljegyzésére, az adott étel allergén információinak megtekintésére is szolgál a felület. Ezáltal időt takarítunk meg a felszolgálók részére, akiknek nem kell folyamatosan azt nézniük, hogy érkezik-e új vendég, akihez vinniük kell az étlapot, majd egy idő múlva visszetérni az asztalhoz és felvenni a rendelést. 
  • Pénztakarékosság: A digitális étlap és QR kódos rendelésleadás nemcsak időt takarít meg, hanem pénzt is. Nincs szükség nyomtatásra és papíralapú anyagokra, így csökkentheted a költségeidet és fenntarthatóbb vállalkozást építhetsz. Emellett a jobb hatékonyság és a gyorsabb rendelések lehetővé teszik, hogy több vendéget szolgálj ki kevesebb idő alatt, ami növeli az értékesítést és a bevételt.
  • Versenyelőny és innováció: A digitális étlap és QR kódos rendelésleadás segít kiemelkedni a versenytársak közül. A vendégek vonzódnak az innovatív és modern megoldásokhoz, így ezzel a technológiával egyedi élményt és versenyelőnyt nyújthatsz az éttermednek.
  • Nyelvi választék és személyre szabás: A digitális étlap és QR kódos rendelésleadás lehetőséget ad arra, hogy többnyelvű étlapot készíts, és a vendégek számára könnyen választhassanak a nyelvi preferenciáik szerint. 

 

 

 
Íme, egy általános áttekintés arról, hogyan működik a digitális étlap:
 
Az étterem tulajdonosának vagy menedzserének a szoftverben létre kell hoznia az étlap tartalmát (amely egy már működő szoftverben készen van). Ez magában foglalja az ételek, italok, árát, leírását és képeit. 
A digitális étlapok lehetővé teszik az éttermek számára, hogy könnyen frissítsék a menüt. Ha új fogásokat szeretnél hozzáadni vagy árat szeretnél módosítani, egyszerűen frissítsd a szoftverben lévő étlap tartalmát. Ez lehetővé teszi az étlap folyamatos karbantartását és az aktuális változások azonnali megjelenítését a vendégek számára.

Pultos kiszolgálás esetén:
1. A pult mellett elhelyezünk egy tabletet vagy egy kinyomtatott qr kódot, amelyet a vendégek az okostelefonjuk kamerájával beolvasnak. A QR kód megnyitja az éttermi digitális étlapot vagy rendelési oldalt a vendég telefonján.
Ezt a megoldást, vevőhívó rendszerekkel tudjuk kiegészíteni.
 
Asztalos kiszolgálás esetén:
1. Az étteremben a vendégek asztalukon találnak egy QR kódot, amelyet az okostelefonjuk kamerájával beolvasnak. A QR kód megnyitja az éttermi digitális étlapot vagy rendelési oldalt a vendég telefonján.
Ezt a megoldást, pincérhívó rendszerekkel tudjuk kiegészíteni.
 
Kiegészítő funkció a digitális étlapon a vendégek böngészhetnek az ételek és italok között, megtekinthetik az árakat, leírásokat és képeket. Rendelési kosarat hozhatnak létre, hozzáadhatják a kívánt tételeket és módosíthatják a rendelést igény szerint. Amikor a rendelésük készen áll, a vendégek elküldhetik azt az étteremnek a telefonjukról, a végén pedig egy sorszámot kapnak. 
A rendeléseket akár online is ki tudják fizetni.
 
Az étterem személyzete megkapja a rendelést, a nyomtató pedig kinyomtatja a konyhának vagy bárnak a felkészüléshez. A vendégek pedig várakozhatnak, élvezhetik a környezetet vagy közben más információkat keresgélhetnek az étteremről a weboldalon.
 
Az asztalokra, illetve pulthoz elhelyezett QR kódokat a rendszerünk automatikusan legenerálja, melyet aztán könnyedén kinyomtathatsz akár sima nyomtatóval tetszőleges méretben és tetszőleges papírra.
 

A QR kódos rendelési lehetőség tehát előnyös mind az éttermek, mind pedig a vendégek számára. Az éttermek hatékonyabb és korszerűbb élményt nyújtanak, míg a vendégek kényelmesen és biztonságosan rendelhetnek az okostelefonjuk segítségével.

Törj ki a hagyományos étlapok korlátai közül!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását