Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

Lépj velünk a Jövőbe - NTAK Adatszolgáltatás A StandMágus Vendéglátó Szoftver segítségével
2023. 09. 05.

Lépj velünk a Jövőbe - NTAK Adatszolgáltatás A StandMágus Vendéglátó Szoftver segítségével
Üdvözlünk a StandMágus világában! Ha vendéglátóhely tulajdonos vagy, és aggódsz a kötelező NTAK adatszolgáltatás miatt, akkor jó helyen jársz. Tudjuk, hogy sokan úgy érzik, hogy ez csak egy kötelező nyűg, de mi itt vagyunk, hogy megmutassuk, mennyire egyszerű és zökkenkőmentes lehet az NTAK adatszolgáltatás egy jó vendéglátó szoftverrel és mennyi előnnyel járhat egy olyan szoftver, mint a StandMágus. És ami még jobb, most kivételes ajánlatunk is van számodra!
 

 

A StandMágus Vendéglátó Szoftver Előnyei

Mielőtt mélyebben belemerülnénk, hogyan segít a StandMágus a sikeres NTAK adatszolgáltatásban, hadd ismertessük meg a vendéglátó szoftverünk által nyújtott előnyöket.

1. Könnyen Tanulható és Használható

A StandMágus Vendéglátó szoftver egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Nem szükséges informatikai szakértelem ahhoz, hogy használni tudd. Rövid betanítást követően akár azonnal kezdheted is a munkát, és működtetheted vendéglátóhelyeden anélkül, hogy bonyolult informatikai, technológiai kérdésekbe kellene ásnod magad.

2. Nem Szükséges Új Eszközöket Vásárolnod – Sőt, Még Meglévő pénztárgépedet sem kell lecserélned!

Mivel a StandMágus Vendéglátó Szoftvernek nincs speciális eszközigénye, akár meglévő számítógépeden és laptopodon is működtetheted. Ha nincs saját eszközöd vagy van, de a minimális követelményeknek nem felel meg, akkor választhatsz kedvező árú kínálatunkból. 

PÉNZTÁRGÉPEK

Pénztárgéped viszont biztosan van. A jó hírünk az, hogy ha elégedett vagy vele, akkor nem szükséges lecserélned a meglévő pénztárgépedet sem.

Bármilyen pénztárgéped is van most, azt továbbra is használhatod, önállóan a szoftverünktől függetlenül.

Ne aggódj, nem kell minden tételt egyesével beütögetned a pénztárgépbe, elegendő a szoftverünkbe felütnöd a vendég rendelését, a szoftverünk összeszámolja és ÁFA-csoportonként összesíti neked a fizetendő összeget és az ÁFA csoportonkénti részösszegeket kell csak beütnötök a pénztárgéped megfelelő gyűjtőjébe.

De ha ennél gyorsabb megoldást szeretnél, akkor olvass tovább.

Számos pénztárgép típus különböző módokon csatlakoztatható is szoftverünkhöz – ezzel gyorsítani lehet a rendelési-fizettetési folyamaton, illetve minimalizálni lehet a hibázási lehetőségeket.


 

Vendéglátó szoftverünkhöz csatlakoztatható online pénztárgép típusok

KÖZVETLEN ADÓÜGYI BIZONYLAT NYOMTATÁS

Fiscat Super FP MAX80 számítógép alapú fiskális online pénztárgép

A fizetés gyorsan és hibamentesen tud megvalósulni, hiszen fizettetéskor a szoftver átküldi Áfa csoportonként a fizetendő részösszegeket, a termékek neveit és a fizetési módot a kábelen keresztül közvetlenül az adóügyi nyomtatóra. A Fiscat online pénztárgép egy adóügyi nyomtatóból és egy kijelzőből áll. A vevőkijelző funkciója, hogy a vendégeket tájékoztassa a fizetendő összegről.

 

 


ADÓÜGYI BIZONYLAT NYOMTATÁS KÁBELES ÖSSZEKÖTTETÉSSEL

Az alábbi típusú pénztárgépeket kábel segítségével össze lehet kötni a számítógéppel (szoftverünkkel), így fizetéskor az adat a kábelen keresztül automatikusan bekerül a pénztárgépbe, anélkül, hogy bármilyen összeget be kellene kézzel ütnötök, a pénztárgépen egyszerűen csak a fizetési módot szükséges megadni.

 Sam4s NR-240 online pénztárgép

 Sam4s NR-300 online pénztárgép

 Jota Micra M pénztárgép

 A006 Micra Mini M

 A007 Montel Mini H

 A008 Micra Jota M

 A009 Micra LCR Jota

 A010 Montel Jota H

 A159 Micra Jota S

 A160 Micra Mini S

Euro Flexy 150 TE


 ADÓÜGYI BIZONYLAT NYOMTATÁS VONALKÓD vagy QR KÓD GENERÁLÁSSAL

Az alábbi típusú pénztárgépek esetében a szoftverünk a vendégblokkra generál egy QR kódot vagy ÁFA csoportonként vonalkódokat, melyek aztán a pénztárgéphez csatlakoztatott vonalkód/ QR kód olvasó segítségével beolvastathatók az online pénztárgépbe, majd típustól függően a pénztárgépen a fizetési módot szükséges csak megadni.

 

 Sam4s NR-240 online pénztárgép

  Sam4s NR-440 online pénztárgép

  Sam4s NR-300 online pénztárgép

  Neon+ online pénztárgép

  Fiscat Ipalm online GPS pénztárgép

  Jota Micra M pénztárgép

 A006 Micra Mini M

 A007 Montel Mini H

 A008 Micra Jota M

 A009 Micra LCR Jota

 A010 Montel Jota H

 A159 Micra Jota S

 A160 Micra Mini S

  Cashcube Light pénztárgép


Az NTAK Adatszolgáltatás és A StandMágus

Most pedig nézzük meg, hogyan járul hozzá a StandMágus a sikeres NTAK adatszolgáltatáshoz, és miért érdemes egy ilyen szoftvert használni az NTAK előírásainak betartása érdekében.

Az NTAK adatszolgáltatás vendéglátó szoftver nélkül nem megvalósítható. Minden szoftver működéséhez szükséges valamilyen eszköz (számítógép, tablet, POS PC, stb), amelyet, ha meg kell vásárolni, mindenképpen költség ráfordítással kell számolni.

Ha már időt és pénzt kell áldozni egy szoftverre, érdemes olyat választani, ami nem csak az adatszolgáltatásra alkalmas, hanem segíti a munkát, a szervezést, nyilvántartást, készletkezelést és az ellenőrzést, azaz megtámogatja a teljes adminisztrációt.

A StandMágus Vendéglátó Szoftverrel az egész NTAK adatszolgáltatási folyamatban ügyfeleinknek nem lesz szükségük aktív részvételre vagy manuális beavatkozásra, mivel az teljesen automatikusan, a háttérben fog zajlani. A szükséges beállítások elvégzése után, megfelelő internetkapcsolat mellett gyakorlatilag semmit sem fognak észrevenni belőle a mindennapi munka során. A szoftverünk automatikusan és teljesen magától kezeli az összes adatszolgáltatáshoz kapcsolódó feladatot.

Különleges Ajánlat: 3 Havi Bérleti Díjért 6 Havi Kód!

Szeretnénk neked egy különleges ajánlatot is felkínálni. Ha most csatlakozol hozzánk és 3 havi bérleti díjat kifizetsz, mi 6 havi kódot adunk neked! Így bőségesen van időd kipróbálni és megtapasztalni, amit a StandMágus nyújtani tud mindenkinek a vendéglátóhelyeden. Az ajánlatunkkal több hónapig élvezheted a szoftver előnyeit, mielőtt véglegesen döntesz a tovább bérlésről vagy a végleges megvásárlásról. Alapszoftverünk bérleti díját befagyasztjuk és 2 évig garantáltan nem emeljük.

Hogyan Segítünk?

Nem vagy egyedül ezen az úton. A StandMágus csapata készen áll arra, hogy segítsen neked a szoftver bevezetésének és az NTAK adatszolgáltatás folyamatának minden lépésében. Ne aggódj, ha még sosem használtál vendéglátó szoftvert, mi megmutatjuk, hogyan működik, és mindenben támogatunk, legyen szó a szoftver beállításáról, az adatok kezeléséről vagy bármilyen kérdésről, amely felmerülhet - mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Lépj velünk a Jövőbe!

Az NTAK adatszolgáltatás nem kell, hogy terhet jelentsen. Válaszd a StandMágust, és lépj velünk a jövőbe!, javítsd a működésed hatékonyságát, és szerezd meg a versenyelőnyt. Élj egyedülálló ajánlatunkkal, mellyel az a célunk, hogy még könnyebbé tegyük a váltást.

Ne hagyd, hogy az NTAK adatszolgáltatás nehézkes adminisztráció legyen. Legyél készen a jövő kihívásaira, és válaszd a StandMágus Vendéglátó Szoftvert! Kattints most, és kezdj el új utakra lépni a vendéglátás világában! Az ideális megoldás a modern vendéglátóhelyeknek, akik a hatékonyság és az NTAK adatszolgáltatás terén semmilyen kompromisszumot nem akarnak kötni.

 

 

 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását