Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

StandMágus: Használd Saját Számítógépeden, Mert Nincs Speciális Eszközigény!
2023. 11. 29.

StandMágus: Használd Saját Számítógépeden, Mert Nincs Speciális Eszközigény!

A StandMágus Vendéglátó Szoftver: Minden Windows eszközön tökéletesen működik!

Így ha van laptopod vagy számítógéped, nem kell másikat vásárolnod!

 

 

Ha vendéglátó szoftvert választasz, az egyik legnagyobb kérdés gyakran az, hogy vajon működni fog-e a meglévő eszközeiden. A StandMágus Vendéglátó Szoftver esetében nincs ilyen aggodalom. A program minden Windows operációs rendszerű számítógépen és laptopon otthonosan fut, amennyiben az megfelel az alapvető hardverigényeknek. És ha esetleg nem vagy biztos benne, hogy a jelenlegi eszközöd ezen követelményeknek megfelel-e, ne habozz megkérdezni minket – szívesen segítünk!

 

Használd saját eszközeiden vagy válassz kínálatunkból

 

A StandMágus Vendéglátó Szoftver rugalmasságának köszönhetően nem vagy kötve semmilyen specifikus eszközhöz. Sőt, ha már rendelkezel megfelelő eszközökkel – legyen az asztali számítógép vagy laptop – gond nélkül használhatod őket. De mi van, ha nincs megfelelő eszközöd, vagy éppen újat szeretnél?

 

Ha igazán költséghatékony megoldást keresel, választhatsz megbízható, kedvező árú használt számítógépeink közül. Amennyiben viszont új, csúcskategóriás, kifejezetten vendéglátóipari POS PC-re vágysz, az is megtalálható kínálatunkban. És a jó hír: a szoftver nem csak érintőkijelzőn, hanem normál monitoron, billentyűzettel és egérrel is kiválóan használható!

 

Meglévő pénztárgépeddel is kompatibilis

 

Ha már rendelkezel egy pénztárgéppel és elégedett vagy vele, jó hírrel szolgálhatunk: **nem kell lecserélned**! A StandMágus Vendéglátó Szoftver úgy lett tervezve, hogy harmonikusan működjön a legtöbb pénztárgéppel, így az átállás zökkenőmentes és kényelmes lesz számodra.

 

Összefoglalva a A StandMágus Vendéglátó Szoftver nem csak funkcionalitásában kínál kiválóságot, hanem abban is, hogy mennyire egyszerű és költséghatékony a bevezetése. Úgyhogy ne habozz, lépj velünk a jövőbe, és hozd ki a maximumot vállalkozásodból!

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását