Kérdésed van? Felhívunk és segítünk!

Blog

A vendéglátó szoftver és az online pénztárgép szinkronizációjának előnyei
2023. 12. 04.

A vendéglátó szoftver és az online pénztárgép szinkronizációjának előnyei

A modern vendéglátóhelyek működésének egyik legfontosabb eleme a technológia integrált használata.

Egyre többen ismerik fel a vendéglátó szoftver és az online pénztárgép összehangolásából eredő előnyöket.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért is olyan hasznos ez az összehangolás és miért éri meg a StandMágus Vendéglátó Szoftvert választani.

1. Hibamentes tranzakciók
 
Az összehangolt rendszer segítségével minimalizálható a hibák száma. Mivel a vendéglátó szoftver közvetlenül kommunikál az online pénztárgéppel, nincs szükség manuális adatbevitelre, ami gyakran vezet elírásokhoz vagy téves összegekhez.
 
2. Gyorsabb fizetési folyamat
 
Ha pénztárgép kábellel van összekötve a szoftvert működtető számítógéppel, a szoftver automatikusan átküldi - típustól függően - az Áfa csoportonkénti részösszegeket vagy akár a termékek megnevezését és egységárat is a pénztárgépnek. Ha szoftverünk vonalkódot vagy QR kódot generál  a vendégblokkra, akkor a pénztárgéphez csatlakoztatott vonalkód- vagy QR kód olvasó segítségével történik az adatok pénztárgépbe jutattása.
Bármelyik megoldást is nézzük, az integrált működés gyorsítja a fizetési folyamatot, mivel a pénztárosnak nem kell minden tételt és gyűjtőt, majd fizetési módot manuálisan megadni. 
 
3. Hatékonyság és időmegtakarítás
 
A manuális adatbevitel elkerülése időt és energiát spórol meg a személyzet számára, lehetővé téve számukra, hogy több időt töltsenek a vendégekkel és a kiszolgálásukkal.
 
4. Professzionális megjelenés
 
Egy automatizált rendszer professzionálisabb benyomást kelt a vendégekben. Amikor látják, hogy minden zökkenőmentesen működik, megnő a bizalmuk és elégedettségük.
 
5. Széles kompatibilitás a pénztárgépekkel
 
A StandMágus Vendéglátó Szoftver több online pénztárgéptípussal kábelesen összekapcsolható. Íme a szoftverünkkel kompatibilis pénztárgépek listája:
 
- Sam4s NR-240 online pénztárgép⁠
- Sam4s NR-300 online pénztárgép⁠
- Jota Micra M pénztárgép⁠
- A006 Micra Mini M⁠
- A007 Montel Mini H⁠
- A008 Micra Jota M⁠
- A009 Micra LCR Jota⁠
- A010 Montel Jota H⁠
- A159 Micra Jota S⁠
- A160 Micra Mini S⁠
- Euro Flexy 150 TE
- Cashbox Base
- Cashbox Base GPS
- Fiscat Neon +
- Fiscat Ipalm
 
A felsorolt típusok nagy részénél vonalkódos vagy QR kódos integráció is lehetséges, amennyiben a kábeles nem kivitelezhető vagy több számítógépet szolgál ki egy pénztárgép.
 

Összegzés

 
Egy jól összehangolt vendéglátó szoftver és online pénztárgép rendszer jelentős előnyöket kínál a vendéglátóhelyeknek. A StandMágus vendéglátó szoftverének széles kompatibilitása és integrált képességei teszik a választást könnyűvé.
 
Ha maximalizálni szeretnéd vállalkozásod hatékonyságát és a vendégek kiszolgálásának minőségét, érdemes mérlegelni az ilyen típusú integrált rendszerek bevezetését.
 

Vissza a bejegyzésekhez

Kérj részletes tájékoztatást és árajánlatot!

Tekintsd meg Vendéglátó szoftverünk részletes leírását